نامه تشکل ملغی شده در حمایت از رئیس!


صرف نظر از ادبیات این نامه و استدلاهای آن در دفاع از عملکرد حجت الاسلام شریعتی، این سوال مطرح می شود که آیا مگر تشکلی هم در دانشگاه علامه طباطبائی باقی مانده که اینک اقدام به انتشار نامه کرده اند؟!
آیا مگر تشکلی به نام انجمن اسلامی (آن هم وابسته به دفتر تحکیم وحدت) در این دانشگاه وجود دارد که اینک از عملکرد ریاست دانشگاه خود دفاع می کنند؟! البته شاید منظور آن خبرگزاری از انجمن اسلامی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل این دانشگاه باشد که تمامی فعالین دانشجویی از خط و ربط آن آگاه هستند.
لذا چه خوب است همه ما به جای آنکه با شلوغ کاری، نامه سازی و تبلیغات پر سر و صدا منتقدین را ساکت کنیم، پاسخگوی عملکرد خود باشیم؛ که اگر انتقادی می شود بر عملکرد افراد است نه بر لباسی که بر تن دارند و یا عنوانی که یدک می کشند.