ترنج موبایل
کد خبر: ۱۶۹۲۶۴

اصلاحات پرشتاب در دانشگاه علامه

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: حدود ۹۰ درصد از رشته‌هایی که تاکنون از لیست دانشگاه علامه حذف شده‌اند به این دانشگاه برمی‌گردند. معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی نیز از ایجاد شورای صنفی در دانشگاه علامه طباطبایی خبر داد و گفت: ثبت‌نام آن آغاز و تا فردا نیز ادامه خواهد داشت.

تبلیغات
تبلیغات

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: حدود 90 درصد از رشته‌هایی که تاکنون از لیست دانشگاه علامه حذف شده‌اند به این دانشگاه برمی‌گردند. معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی نیز از ایجاد شورای صنفی در دانشگاه علامه طباطبایی خبر داد و گفت: ثبت‌نام آن آغاز و تا فردا نیز ادامه خواهد داشت.

نادر نعمت‌اللهی در نشست خبری امروز سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی ، گفت: تمامی رشته‌هایی که تاکنون از دانشگاه علامه طباطبایی حذف شدند درسال‌های آینده در دوره‌های روزانه دانشجو جذب می‌کند.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته به علت اینکه در اکثر رشته‌ها تنها در دوره شبانه دانشجو جذب می‌شد و رتبه‌های برتر نداشته‌ایم، گفت: امیدواریم در سال‌های آینده دانشگاه علامه بتواند دانشجویان برتری را به خود جذب کند.

معاون آموزشی دانشگاه علامه با بیان اینکه در سال‌های اخیر دانشگاه رشدی کمی داشته است و تعداد دانشجویان چند برابر شده است، گفت: متاسفانه طبق این روال تعداد اساتید تقریبا ثابت مانده اما سیاست فعلی دانشگاه کیفی سازی است.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از سیاست‌های دیگر دانشگاه واگذاری بخشی از اختیارات به گروه‌های آموزشی است، به گونه‌ای که آنها بتوانند در پذیرش دانشجو اظهار نظر کنند.

وی افزود: سیاستی که در حال حاضر برقرار شده است این است که با نظرخواهی از دانشکده در سه مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و دکتری جذب دانشجو صورت گیرد و به اختیار گروه‌های آموزشی رشته‌ها اضافه شود.

نعمت اللهی تصریح کرد: در کارشناسی ارشد تعداد زیادی دانشجوی آموزش محور در سال‌های گذشته جذب شده است که برنامه و هدف دانشگاه کاهش جذب دانشجویان آموزش محور است.

وی افزود: دانشگاه علامه قصد دارد جذب دانشجو را در مقطع کارشناسی ارشد به صورت پژوهش محور پیگیری کند و همچنین در دوره دکتری نیز اختیاراتی را به گروه‌های آموزشی دانشکده‌ها بدهد.

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه در دوره‌های گذشته در مقطع دکتری گروه‌های آموزشی مجبور به جذب پنج دانشجو بوده‌اند، گفت: این تعداد دانشجو در حد توان تمام گروه‌ها نبوده ، به همین دلیل این اختیار به گروه‌ها داده شده است که در حد نیاز خود و براساس معیارهای خود در مقطع دکتری دانشجو جذب کنند.

وی با اشاره به نسبت استاد به دانشجو ، گفت: یکی دیگر از برنامه‌های دانشگاه علامه پیش‌بینی نیاز استاد نسبت به دانشجو در چهار سال آینده است تا بتواند براساس همین نیاز دانشجو جذب کند.

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به تمرکززدایی،گفت: برنامه‌های متفاوتی را در این زمینه انجام داده‌ایم و قصد داریم برنامه‌های مربوط به آموزش و پژوهش دانشگاه را تقسیم کنیم و کاری که تاکنون انجام داده‌ایم واگذاری بسیاری از اختیارات به دانشکده‌ها است و این مساله را در شورای دانشکده‌ها به تصویب رساندیم.

فعال شدن مجدد شورای صنفی دانشگاه

هم‌چنین در تحولی دیگر، رضا صحرایی در نشست خبری سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی ، به خبرنگار ایسنا، گفت: 9 عضو شورای صنفی در هر دانشکده فعالیت خواهند داشت و تاکنون نیز بیش از 70 نفر ثبت‌نام کردند و ثبت‌نام آنها نیز تا پایان ساعت اداری فردا ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اهمیت فرایند تمرکززدایی در دانشگاه علامه، گفت: برای تمامی معاونین در دانشکده‌ها دو آیین‌نامه درصدد تصویب است که طبق این آیین نامه هر دانشکده موظف به ایجاد دفتر فرهنگی است و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک این آیین‌نامه تصویب و اجرا شود.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی دانشگاه گفت یکی دیگر از فعالیت‌های دانشگاه‌ها ایجاد خانه‌های دانشجویی در خوابگاه است که دانشجویان می‌توانند اوقات فراغت خود را در آن بگذرانند.

صحرایی با بیان اینکه دانشگاه علامه 15 خوابگاه دارد، گفت: پنج هزار دانشجوی خوابگاهی در این خوابگاه‌ها حضور دارند که تمام تلاش انجام شده است تا بتوانند فعالیتی با نشاط را در این خانه‌های دانشجویی داشته باشند و تاکنون نیز از نظر فیزیکی مراحل آماده‌سازی این خانه‌ها به اتمام رسیده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به ارتباط قبلی رئیس دانشگاه با دانشجویان گفت: دکتر سلیمی شرایطی را برای رسیدگی مستقیم به مشکلات و ارتباط با دانشجویان دارد و تاکنون نیز از دانشکده‌ها و خوابگاه‌های متفاوتی بازدید کردند.

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های فرهنگی آموزشی، ورزشی از وظایف این خانه دانشجویی است که ساختار اصلی آن‌ها را خود دانشجویان انجام می‌دهند.

صحرایی با بیان اینکه از آغاز سال جدید تاکنون حدود 40 کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه برگزار شده است، گفت: مطابق آیین‌نامه برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی توسط خود دانشجویان انجام می شود و موضوع خود این کرسی‌ها ارتباطی با دانشگاه ندارد و دانشگاه تنها سعی دارد که آنها را راهنمایی کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی علامه طباطبایی گفت: تاکنون بیشترین کرسی‌های آزاداندیشی توسط انجمن‌های اسلامی و بعد از آن بسیج برگزار شده است و تلاش ما نیز این است که این کرسی‌های آزاداندیشی را گسترش دهیم.

وی با اشاره به نشریات دانشگاه خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 75 نشریه در دانشگاه مجوز فعالیت دارد که تاکنون به بیش از 20 نشریه نامه داده‌ایم که اگر قصد فعالیت ندارند، نشریه آنها را توقیف کنیم. همچنین حدود 40 نشریه فعال کاغذی و هشت نشریه الکترونیکی در دانشگاه علامه فعالیت دارند که 39 نشریه مربوط به اساتید است.


تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲۷ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات