ترنج موبایل
کد خبر: ۲۹۲۹۶۳

حذف پالم از صنعت شیر و لبنیات کشور

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور از حذف روغن پالم از انواع لبنیات در کشور خبر داد و این حرکت دولت را در راستای تغذیه سالم برای جامعه سالم برشمرد.

تبلیغات
تبلیغات
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور از حذف روغن پالم از انواع لبنیات در کشور خبر داد و این حرکت دولت را در راستای تغذیه سالم برای جامعه سالم برشمرد.

به گزارش ایرنا، دکتر داریوش خزایی روز سه شنبه در جلسه ای که به مناسبت هفته تعذیه سالم و صبحانه کاری در فرمانداری کنگاور برگزار شد، افزود: روغن پالم از تمام انواع لبنیات در کشور حذف و استفاده از این روغن در لبنیات ممنوع شده است و هیچ پروانه تولید فرآورده های لبنی در کشور وجود ندارد که مجوز استفاده از روغن پالم داشته باشد.

وی تغذیه سالم را در سلامت جسم بسیار اثر بخش دانست و ادامه داد: مصرف مواد غذایی مناسب و پرهیز از غذاهای متفرقه از ابتلای انسان به انواع بیماری ها جلوگیری می کند.

خزایی همچنین به نقش ورزش در تامین سلامت جسم و روان اشاره کرد و گفت: ورزش نکردن، زمینه را برای بروز بسیاری از امراض از جمله فشار خون، پوکی استخوان و چربی خون مهیا می کند.

وی تغذیه سالم و کامل را یکی از مهمترین عوامل برای داشتن استخوان های سالم عنوان کرد و اظهار کرد: افراد سالم به ویژه کودکان پیش از این که بیمار شوند، باید تغذیه سرشار از لبنیات و محصولات دریایی داشته باشند و مصرف روزانه لبنیات و محصولات کم چرب خود را افزایش دهند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور با توصیه درباره کاهش مصرف غذاهای آماده (فست فودها)، از آنها به عنوان شبه غذا نام برد و افزود: این شبه غذاها در جذب ویتامین D اختلال ایجاد می کند.

شهرستان کنگاور با جمعیتی افزون بر 85 هزار نفر در 94 کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده است.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات