(عکس) پیرزن مشهدی سرکرده باند سرقتهای ۵ ثانیهای!

بررسیهای مقدماتی بیانگر آن بود که همه افراد دستگیر شده از بستگان نزدیک پیرزن سابقه دار هستند و همسر پیرزن نیز به جرم سرقت در زندان است و پسر او هم در حال انتقال لوازم سرقتی به داخل منزل بود که به همراه دیگر سارقان به دام افتاد.
به گزارش خراسان، فرمانده انتظامی مشهد روز گذشته در تشریح ماجرای دستگیری اعضای این باند که حتی به سوغاتی و خوراکیهای مسافران و زائران نیز رحم نمیکردند، به خراسان گفت: طی چند ماه گذشته، پروندههایی در مراکز انتظامی تشکیل شد که محتویات آن نشان میداد، اعضای یک باند حرفهای در خیابانهای منتهی به حرم مطهر امام رضا (ع) به خودروهای پارک شده مسافران دستبرد میزنند و علاوه بر قطعات خودرو، اموال داخل آن را نیز سرقت میکنند.
سرهنگ عباس صارمی ساداتی افزود: طبق اظهارات شاکیان و مال باختگان، سرقتهای مذکور فقط در چند ثانیه انجام میشد و سارقان هیچ اثری از خود به جا نمیگذاشتند.
مقام ارشد انتظامی مشهد با اشاره به آغاز جلسات کارشناسی و تجزیه و تحلیلهای اطلاعاتی تصریح کرد: بررسیهای کارشناسی درباره پرونده سرقتهای مذکور بیانگر آن بود که اعضای این باند بیشتر خودروهای زائران و مسافران را هدف گرفته اند تا شاکی کمتری داشته باشند و از سوی دیگر نیز شگرد یکسانی در باز کردن در صندوق عقب یا کاپوت خودروها به کار گرفته شده است.
سرهنگ صارمی ساداتی خاطرنشان کرد: تحقیقات فنی و تخصصی پلیس در محدوده جغرافیایی سرقتها نشان داد که در ساعات ارتکاب جرم، همواره یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ که زن و مرد جوانی سرنشین آن بودند در نزدیکی محل سرقت متوقف شده و گاهی اوقات نیز سر و کله سرنشینان یک دستگاه پژو ۴۰۵ در محل پیدا میشد که همین موضوع ظن پلیس را برانگیخت و گروه ویژهای از نیروهای کلانتری بانوان، تلاش خود را برای شناسایی اعضای این باند سرقت آغاز کردند.
رئیس پلیس مشهد ادامه داد: پس از آن که ماموران انتظامی شماره پلاک خودروی ۲۰۶ را با شگردهای اطلاعاتی به دست آوردند، مشخص شد که مالک ۲۰۶ زن مسنی است که سوابق متعدد کیف زنی و جیب بری دارد و بارها توسط ماموران کلانتری بانوان دستگیر شده است.

فرمانده انتظامی مشهد درباره شگرد سرقتهای اعضای این شبکه هم گفت: طبق اعترافات متهمان و پیرزن سابقه دار، آنان با خنجری که شبیه داس است کاپوت خودرو را باز میکردند و فقط در ۵ ثانیه لوازم و قطعات آن را به سرقت میبردند.