ترنج موبایل
کد خبر: ۴۵۹۲۰۴

تمایل بوسنی به بازی با تیم ملی ایران

تمایل بوسنی به بازی با تیم ملی ایران

تیم ملی فوتبال بوسنی و هرزگوین به دلیل برنامه‌ای که برای مصاف دوستانه با تیم ملی کشورمان دارد، فرصت بازی با تیم ملی ایرلند را نادیده گرفت.

تبلیغات
تبلیغات

سایت نشریه «سان» ایرلند اعلام کرد که تیم ملی فوتبال ایرلند قرار است روز پنجشنبه ۱۲ نوامبر در ورزشگاه ومبلی شهر لندن با انگلیس روبه‌رو شود که این اولین مصاف دو تیم از سال ۲۰۱۵ و اولین حضور تیم ملی ایرلند در ورزشگاه ومبلی از سال ۲۰۱۳ خواهد بود.

این بازی پس از آن در تقویم بازی‌های تیم ملی ایرلند قرار گرفت که درخواست اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) برای مصاف ایرلندی‌ها و تیم ملی بوسنی و هرزگوین در قالب پلی‌آف بازندگان تیم‌های بازنده مرحله نیمه نهایی پلی‌آف صعود به یورو ۲۰۲۰ از سوی فدراسیون فوتبال بوسنی رد شد چرا که تیم ملی بوسنی در آن تاریخ قرار است در دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی ایران برود.

اتحادیه فوتبال ایرلند نیز با استقبال از منتفی شدن درخواست یوفا، با اتحادیه فوتبال انگلیس رایزنی کرد و قرار شد که یک بازی دوستانه میان تیم‌های ملی دو کشور برگزار شود.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات