ترنج موبایل
کد خبر: ۵۹۲۵۳۸

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران و روسیه

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران و روسیه

دولت انگلیس به بهانه کمک نظامی ایران به روسیه، تحریم‌هایی را علیه ۱۲ مقام نظامی روس و همچنین سه شخص و یک شرکت سازنده قطعات پهپاد ایرانی اعمال کرد.

تبلیغات
تبلیغات

فارس نوشت: در ادامه سیاست‌های ضد روسی و ضد ایرانی کشور‌های غربی با توسل به ادعای بی‌اساس ارسال هواپیما‌های بدون سرنشین از تهران برای مسکو، انگلیس تحریم‌هایی را علیه ایران و روسیه اعمال کرد.

دولت انگلیس امروز (سه‌شنبه، ۱۳ دسامبر) طی بیانیه‌ای، بسته تحریمی جدیدی را علیه ۱۵ تبعه روسی و ایرانی و یک شرکت سازنده قطعات پهپاد اعلام کرد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این بیانیه آمده که لندن ۱۲ فرمانده نظامی ارشد روسیه شامل ۱۰ ژنرال و دو سرهنگ ارتش این کشور را تحریم کرده است.

لندن همچنین از اعمال تحریم‌هایی علیه سه تاجر و مقام ایرانی و همچنین یک شرکت سازنده قطعات هواپیما‌های بدون سرنشین خبر داد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات