ترنج موبایل
کد خبر: ۸۵۱۳۹۵

شهادت ۲ تن از مرزبانان بر اثر انفجار مین

شهادت ۲ تن از مرزبانان بر اثر انفجار مین

«در این حادثه استوار دوم «محمدرضا صداقت پور» و سرباز وظیفه «علی کریمی» به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. سلحشوران مرزبانی جانانه از مرز‌ها دفاع می‌کنند و قطعا راه این شهیدان بزرگوار و دیگر شهدا در دفاع از کشور و ارزش‌های نظام و انقلاب ادامه دارد.»

تبلیغات
تبلیغات

فرمانده مرزبانی کردستان از شهادت ۲ تن از مرزبانان بر اثر انفجار مین بجا مانده از جنگ تحمیلی در حوزه مرزی هنگ بانه خبر داد.

به گزارش ایرنا، سردار فرج رستمی روز سه شنبه اظهار کرد: شب گذشته ۲ تن از مرزبانان هنگ مرزی بانه حین پایش و مراقبت از نوار مرز، بر اثر انفجار مین‌های بجا مانده از دوران دفاع مقدس که به دلیل بارش‌های شدید اخیر جابجا و در مسیر تردد مرزداران قرار گرفته بود، به شهات رسیدند.

وی افزود: در این حادثه استوار دوم «محمدرضا صداقت پور» و سرباز وظیفه «علی کریمی» به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

فرمانده مرزبانی کردستان ضمن تبریک و تسلیت به خانواده این شهدای والامقام و همرزمانش، اضافه کرد: سلحشوران مرزبانی جانانه از مرزها دفاع می‌کنند و قطعا راه این شهیدان بزرگوار و دیگر شهدا در دفاع از کشور و ارزش‌های نظام و انقلاب ادامه دارد.

شهیدان استوار دوم «محمدرضا صداقت پور» و سرباز وظیفه «علی کریمی» هر ۲ اهل شهرستان ایلام هستند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات