مدیرعامل استقلال خواهان نابودی اسرائیل شد

مدیرعامل استقلال در خصوص نیمکت این تیم برای فصل آینده توضیحاتی ارائه داد.
علی نظری جویباری در گفتوگویی در خصوص جنایات اخیر رژیم صهیونی گفت: قلبمان از فجایعی که این روزها رقم زده شده، به درد آمده است. ما مردم ایران نگران کشورمان هستیم که مورد هجوم رژیم صهیونیستی و کشوری چون آمریکا قرار گرفته است.
وی افزود: امیدواریم دست در دست هم دهیم و بتوانیم کشورمان را حمایت کنیم. امروز در شرایطی قرار داریم که همه به یکدیگر احتیاج داریم. باید کمک کنیم تا استقلال کشور را حفظ کنیم.
مدیرعامل استقلال گفت: همچنان به کارمان ادامه میدهیم، چون قلبمان به قلب هواداران استقلال گره خورده است. استقلال هم جزئی از این کشور است. سعی میکنیم تیم خوبی ببندیم تا هواداران خوشحال باشند اما فعلا هدف تمام ایران ، از بین بردن دشمن است.
جویباری تصریح کرد: درست است که شرایط نامساعد است و وصعیت کشور جنگی به شمار میرود اما تلاش میکنیم قلبهایمان را گره بزنیم. باید اسرائیل را نابود کنیم و بعد از آن به امور استقلال بپردازیم.
وی در پایان درخصوص انتخاب سرمربی خاطرنشان کرد: درباره سرمربیمان جلسه ای با تاجرنیا و نماینده ساپینتو داشتیم. کارها به نحوی پیش میرود که امروز و فردا قرارداد به طور نهایی امضا شود.