ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۳۵۸۰

حرف ساپینتو به کرسی نشست؛ بیژن برگشت!

حرف ساپینتو به کرسی نشست؛ بیژن برگشت!

بیژن طاهری به عنوان سرپرست جدید تیم فوتبال استقلال منصوب شد.

تبلیغات
تبلیغات

​بیژن طاهری، پیشکسوت ۶۴ ساله استقلال، امروز به عنوان سرپرست تیم استقلال انتخاب شد. این تصمیم پس از مذاکرات باشگاه با گزینه‌های مختلف و پیشنهاد ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی آبی‌ها، صورت گرفت. طاهری پیش از این نیز در فصل‌های گذشته به عنوان سرپرست و مدیر تیم در استقلال فعالیت داشته و همکاری نزدیکی با ساپینتو دارد.  

طاهری سه فصل گذشته نیز همکار ساپینتو بود و این هماهنگی خوبی بین این دو نفر برقرار است. او سابقه نشستن روی نیمکت تیم‌های دیگر مثل سپاهان، پیکان و سایپا را هم دارد.

حالا بیژن طاهری مسئولیت‌هایی مانند هماهنگی بین کادر فنی و مدیریت باشگاه، حل مسائل لجستیکی و پشتیبانی از ساپینتو را بر عهده خواهد داشت. مسئولیتی که با توجه به حضور استقلال در لیگ برتر، جام حذفی، سوپرجام و لیگ قهرمانان آسیا، سنگین‌تر از همیشه خواهد بود.

تا پیش از این در دوره های سرپرستی بیژن طاهری، استقلال با وینفر شفر قهرمانی جام حذفی را جشن گرفته، با فرهاد مجیدی قهرمانی تاریخی در لیگ برتر کسب کرده و با ریکاردو ساپینتو نیز سوپرجام را فتح کرده است.

 

تبلیغات
منبع : ورزش3
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات