ترنج موبایل
کد خبر: ۱۳۳۷۴۹

(تصاویر)مادر و دختر قربانی اسیدپاشی درتهران

(تصاویر)مادر و دختر قربانی اسیدپاشی درتهران
تبلیغات
تبلیغات
فرارو- بامداد اواخر ارديبهشت‌ماه سال گذشته مردم روستاي «همت‌آباد» بم با صداي زني روبرو شدند كه بلند فرياد مي‌زد «سوختم» و از مردم درخواست آب مي‌كرد، هرچند همسايه‌ها در لحظات اوليه تصور مي‌كردند كه سمیه 24 ساله دچار برق‌گرفتگي شده است اما هنگامي كه صورت تخريب شده او و دختر دو و نيم ساله‌اش را ديدند متوجه شدند كه اين زن قرباني اسيدپاشي شوهر معتادش شده است.

به گزارش فرارو خبرگزاری ایسنا شهریور ماه امسال ضمن اعلام این خبر گزارش داد، شوهر معتاد و موادفروش این زن كه از راه سرقت، مخارج خود را تامين مي‌كرد، هنگامي كه متوجه شد همسرش قصد جدایی از او را دارد، وی را تهديد به اسيدپاشي كرد و نهايتا در یکی از ‌شب‌های ارديبهشت ماه سال گذشته در حالي كه سمیه و فرزند شیرخوارش خواب بودند نقشه‌ شومش را روي همسر و دو فرزندش بی گناهش اجرا كرد.

پس از انتشار این خبر از سوی خبرگزاری ایسنا و بازتاب آن در رسانه ها مردم با تماس های مکرر خواهان کمک رسانی به این مادر و دختر شدند. در همین حال امروز خبرگزاری مهر با انتشار گزارشی تصویری از حضور این مادر و دختر در بیمارستان فارابی تهران خبر داد. مهر خبرداد سمیه و دخترش از روز جمعه در بیمارستان فارابی تحت مراقبتهای پزکشیقرار گرفته است.
















تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۰۸ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات