ترنج موبایل
کد خبر: ۱۴۳۸۹۷

مقایسه دست دادن خاتمی در ایتالیا و مصافحه احمدی‌نژاد در ونزوئلا

کفن پوشان کجایند؟

انتشار یک تصویر از در آغوش گرفتن مادر هوگو چاوز توسط محمود احمدی‌نژاد ذهن‌ها را به سمت برخی واکنش ها به تصاویر ناواضح از مصافحه جنجال برانگیز سید محمد خاتمی با یک زن در ایتالیا برده است. برخی ناظران سیاسی معتقدند اکنون و پس از انتشار تصاویر آشکار احمدی‌نژاد "کفن پوشان کجایند؟"

تبلیغات
تبلیغات
فرارو-

انتشار یک تصویر از در آغوش گرفتن مادر هوگو چاوز توسط محمود احمدی‌نژاد ذهن‌ها را به سمت برخی واکنش ها به تصاویر ناواضح از مصافحه جنجال برانگیز سید محمد خاتمی با یک زن در ایتالیا برده است. برخی ناظران سیاسی معتقدند اکنون و پس از انتشار تصاویر آشکار احمدی‌نژاد "کفن پوشان کجایند؟"

به گزارش فرارو، در پی انتشار تصویر از دلداری احمدی نژاد به مادر هوگو چاوز رییس جمهور فقید ونزوئلا در مراسم بزرگداشت او در کاراکاس برخی رسانه های اصولگرایان سکوت پیشه کرده اند، رسانه های حامی دولت آن را به شدت تکذیب می کنند و از طرف دیگر رسانه های منتقد در جریان اصولگرایی به نقد رفتار رییس جمهور می‌پردازند.

استناد انتقادهای رسانه ها به اقدام احمدی نژاد تصویری است که توسط خبرگزاری رویترز انتشار داده شده است. در کنار این تصویر فیلمی نیز از مصافحه رییس جمهور با همسر چاوز وجود دارد.

با این حال روز گذشته حجت الاسلام میرتاج الدینی تصویر رویترز را تکذیب کرد. امروز علی اکبر صالحی وزیر امور خارجی کشورمان هم فیلم و هم عکس را به کلی تکذیب کرد و گفت که او در مراسم حضور داشته است و چنین صحنه هایی را ندیده است.

با این حال از روز گذشته برخی رسانه های منتقد دولت ضمن تائید صحت این عکس به حافظه خود روجوع کرده اند و این اتفاق را با انتشار تصویر دست دادن سید محمد خاتمی با یک خانم در ایتالیا مقایسه کرده‌اند.

پس از آن اتفاق بسیاری از اصولگرایان با حمله به خاتمی رفتار او را تقبیح کردند. رسانه های مخالف سید محمد خاتمی در آن زمان روزهای طولانی به این ماجرا پرداختند.

محمد رضا زائری روزنامه نگار مشهور اصولگرا در این باره در سایت الف نوشت: «دوستان اصول گرا و حافظ شریعت که یک فیلم غیرواضح از سفر یکی از رقبای سیاسی به ایتالیا را بارها عقب و جلو می کردند تا ثابت کنند سرانگشتان او به دست زنی برخورد کرده یا عکس لیوان آب او را در یک مهمانی دست به دست می گرداندند تا نشان دهند بر سفره حرام ایستاده امروز در برابر هتک حرمات و ارتکاب محارمی که برخی در همین کشور به خاطر ذره ای مشابه آن از گزینش ها رد شده اند و سرنوشت آنها تغییر کرده کجایند؟»

زائری تاکید کرد "نمی دانم کفن پوش های قم و تهران و مشهد و اصفهان کجا هستند؟ راستی برادران و خواهران ارزش گرا و آرمانخواهی که به خاطر سر سوزنی احتمال خطا و اشتباه در دوره سازندگی و اصلاحات کشور را به هم می ریختند به کدام پستو خزیده اند؟"

این روزنامه نگار مشهور اصولگرا با اشاره به پیام تسلیت احمدی نژاد به مناسبت مرگ چاوز و اعلام این مطلب "مطمئنم او باز خواهد گشت"، نوشت: «کسانی که با کمترین بهانه حکم ارتداد و قتل صادر می کردند و منتظر بودند تا در سخنرانی ها و نوحه خوانی هایشان احساسات مردم را برای برهم زدن زندگی و کار این و آن تحریک کنند آیا امروز برای به بازی گرفتن مفهوم رجعت و ارزش شهادت و قداست قرآن و حساسیت حدود شرعی و توهین های مکرر به جایگاه ولایت فقیه و حیف و میل بیت المال و تهدید بنیان های دینی نظام اسلامی اهمیتی قائل نیستند؟ آنان که برای تنهایی و غربت رهبری نعره حیدری داشتند چرا امروز برای تنهایی و غربت رهبری ناله ای هم برنمی آورند؟ راستی کفن پوش ها کجا هستند؟»

روزنامه اصولگرای جمهوری اسلامی امروز در ستون "جهت اطلاع" خود با اشاره به تصویر منتشر شده از احمدی نژاد نوشت: «این عكس‌ها با توضیحاتی همراه هستند كه حكایت از عدم رعایت احكام شرعی مربوط به روابط با نامحرم دارند و همچنین بوسه زدن بر تابوت چاوز در مجاورت زنانی كه با لباس‌های مبتذل حضور دارند و كاربران با دیدن آنها این سؤال را مطرح كرده‌اند كه كفن‌پوشانی كه به مجرد ملاحظه كوچك‌ترین ایرادی به خیابان‌ها می‌ریختند و اعتراض می‌كردند چرا اكنون سكوت كرده‌اند؟»

واکنش اصلاح طلبانه
سومین واکنش به حواشی سفر احمدی نژاد به ونزوئلا توسط عباس عبدی تحلیلگر و روزنامه نگار اصلاح طلب صورت گرفت.

وی در یادداشتی در روزنامه بهار نوشت: «شکل اصلی جامعه ما رفتار رییس دولت و گروه او نیست؛ مشکل آنانی هستند که اگر کسی کوچک‌ترین حرفی برخلاف گزاره‌های رسمی آنان از دین می‌گفت، کفن‌هایشان را که روی چوب لباسی حاضر و آماده بود می‌پوشیدند و سرازیر خیابان‌ها می‌شدند تا مانع از رفتن ایمان و امان مردم شوند، ولی امروز در برابر این اظهارات و رفتار‌ها، جز سکوت کار دیگری انجام نمی‌دهند.»

وی تاکید کرد: «آنان که در سال 84 انتخاب او را ناشی از دستور یا خواست امام‌زمان می‌دانستند، امروز چگونه می‌توانند در برابر این دستور یا خواست راه دیگری در پیش گیرند؟»

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۵۵ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات