ترنج موبایل
کد خبر: ۱۶۸۵۷۲

امکان ایجاد بندر خشک در فرودگاه امام

تبلیغات
تبلیغات

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: ایجاد بندر خشک در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) امکانپذیر است.

به گزارش ایسنا، عباس آخوندی در مراسم تودیع و معارفه رییس سازمان هواپیمایی کشوری اظهار کرد: فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) می‌تواند جایگاه مناسبی برای ایجاد بندر خشک و فعال‌سازی صنعت حمل و نقل و تجارت باشد.

وی افزود:‌ در شرایط تحریم که قدرت‌های جهانی علیه ایران هستند، صنعت حمل و نقل هوایی به کار خود ادامه داد و توانست با چنگ و دندان به مردم کشور سرویس‌دهی کند و پایدار بماند.

به گفته آخوندی پروازهای ایران چه در داخل و چه در خارج از کشور برقرار ماند و این در شرایطی رخ داد که بخشی از قدرت‌های جهان به دنبال این بودند که صنعت حمل و نقل کشور نتواند فعالیت کند اما در مقایسه با استانداردهای جهانی این صنعت توانست به فعالیت خود ادامه دهد.

وزیر راه و شهرسازی ضمن قدردانی از‌ کسانی که به نحوی در فرآیند آموزش و تربیت نیروی انسانی فعال هستند، ادامه داد: این همکاران باید بدانند صنعت حمل و نقل هوایی راه زیادی در پیش دارد و مردم کشور نیز انتظارات فراوانی از این صنعت دارند.

وی با اشاره به برنامه 20 ساله سند چشم‌انداز تاکید کرد:‌ باید تا سال 1404 در منطقه جایگاه برجسته‌ای داشته باشیم. همچنین در رقابت با کشورهایی که از نظر بنیه دانش و رویکردهای انسانی از ما عقب‌تر بودند، پیشتاز شویم و اگر کسری در این صنعت داریم آن را بهبود بخشیم.

آخوندی اظهار کرد:‌ باید هزینه‌ها را در این صنعت به حداقل رساند و در مقابل خدمات را به حداکثر خود برسانیم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به برنامه پنجم کشور تاکید کرد:‌ باید در کوتاه مدت به این برنامه توجه و سعی شود تا جایی که امکان دارد برنامه‌ها عملیاتی شوند چرا که این برنامه از جهت توسعه زیرساخت‌ها و ماموریت‌های مشخص شده، اجرا می‌شود.

وی با اشاره به توانایی اجرای عملیات فاز دوم فرودگاه امام خمینی(ره) گفت: تشکیل شهر فرودگاهی در حال هماهنگی‌ است چراکه این فرودگاه می‌تواند با هماهنگی ریل و جاده به بندر خشک تبدیل شود. همچنین حمل و نقل ترکیبی در این فرودگاه سامان یابد.

آخوندی ایجاد حمل و نقل ترکیبی در این فرودگاه را مهم دانست و اظهار کرد: این فرودگاه باید شایستگی لازم برای ایجاد امکانات برای شهروندان را داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به کسری منابع در این فرودگاه گفت: باید فعالیت‌های بین رشته‌ای در صنعت حمل و نقل ایجاد شود چراکه راه‌اندازی بندر خشک و مناطق ویژه تجاری در این فرودگاه امکانپذیر است و می‌تواند نقش جدی در توسعه‌ حمل و نقل و تجارت ایران داشته باشد.

وی با اشاره به این‌که می‌توان فاینانس خارجی را در سرمایه‌گذاری‌های این صنعت جذب کرد، گفت: با سیستم‌های مشارکتی بخش عمومی و خصوصی و ابزارهای دیگر هرچه سریع‌تر شهر فرودگاهی امام خمینی را می‌توان ایجاد کرد و باندهای دیگر را توسعه داد.

آخوندی با اشاره به این‌که فعالیت‌ها برای ایجاد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به صورت اساس‌نامه تهیه شده و منتظر تصمیم هیات وزیران است، گفت: امیدواریم تا پایان سال این موضوع تعیین تکلیف شود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به آزادسازی این صنعت در قانون برنامه پنجم اظهار کرد: در این قانون ذکر شده که صنعت هوانوردی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی خطاب به رییس سازمان هواپیمایی کشوری و قائم مقام خود در امور هواشناسی و هوانوردی گفت: زمان‌بندی دقیقی برای اجرای برنامه‌های عملیاتی این سازمان باید ارائه شود و طبق آنچه قانون برنامه پنجم اعلام کرده تا پایان سال باید آزادسازی کامل در صنعت هوایی صورت گیرد.

آخوندی تاکید کرد: هنوز تنوع سازی در این صنعت ایجاد نشده چه رسد به آزادسازی لذا باید هرچه سریع‌تر برنامه عملیاتی صنعت ارائه شود و فعالان حوزه دست به کار شوند.

وزیر راه و شهرسازی دیگر ماموریت مهم این سازمان را بهبود کارآیی و بهره‌وری در صنعت هوانوردی عنوان کرد و گفت: صنعت هوانوردی ویترین نظام است و باید فرودگاه در شأن مردم باشد و برای آسایش، رفاه و ایمنی شهروندان خدمات خوب ارائه دهد.

وی تاکید کرد: کلیه فرآیندهایی که در صنعت حمل و نقل هوایی در کشور ما صورت می‌گیرد باید بازبینی شود چراکه ضمن حفظ ایمنی و امنیت باید راهکارهایی برای آسایش و رفت و آمد آسان مردم ایجاد شود.

آخوندی با بیان این‌که مردم در سفرهای خود باید با روحیه‌ای مناسب وارد کشور شوند، گفت: باید فرودگاهی شاداب داشته باشیم نه این که مسافران با ورود به فرودگاه با چهره‌ای عبوس مواجه شوند و باید در کنار ایجاد امنیت، شادابی میان مسافران حفظ شود.

وزیر راه و شهرسازی ماموریت دیگر سازمان هواپیمایی کشوری را رگولاتوری و تنظیم برنامه‌های این سازمان عنوان کرد.

وی تاکید کرد:‌ باید ناوگان هوایی بیش از این توسعه یابد چراکه با توجه به تعهدات دولت تدبیر و امید موقعیت‌های جهانی برای ایجاد برنامه‌های چشم انداز وجود دارد. همچنین اعتبارات لازم برای توسعه ملی این صنعت باید در نظر گرفته شود.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات