ترنج موبایل
کد خبر: ۹۱۵۱۰۰

طرز تهیه دسر شیرعسلی مخملی؛ دسر خاص و لطیف

طرز تهیه دسر شیرعسلی مخملی؛ دسر خاص و لطیف

دسر شیرعسلی مخملی نوعی دسر بسیار خوشمزه و لطیف است که از ترکیب شیر با شیرعسلی، پودر نسکافه و... تهیه می‌شود.

تبلیغات
تبلیغات

فراروـ دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. دسرها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منوهای خوشمزه رستوران‌ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می‌روند.

به گزارش فرارو؛ دسرها در طعم‌های گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه می‌شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. دسر شیر عسلی مخملی نوعی دسر بسیار خوشمزه و درعین حال لطیف و سبک است که روش تهیه آسانی دارد و برای پذیرایی در مهمانی‌ها یک انتخاب عالی است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر شیرعسلی مخملی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر شیرعسلی مخملی

  • شیرعسلی: نصف قوطی
  • خامه صبحانه: 70 گرم
  • شیر: یک و نیم لیوان
  • پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • پودر نسکافه: 1 قاش مرباخوری
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • بیسکوییت پتی‌پور: 10 عدد

طرز تهیه دسر شیرعسلی مخملی

دسر مخملی

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید. پودر ژلاتین را روی شیر بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود، سپس پودر نسکافه را اضافه کنید و هم بزنید. توجه کنید شیر فقط باید داغ شود و نباید بجوشد.

در مرحله بعد شیرعسلی را اضافه کنید و هم بزنید، سپس قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید تا کمی از حرارت بیفتد و در آخر خامه صبحانه و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. دسر را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد.

برای خارج کردن دسر از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود.

اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش در ظرف برمی‌گردد. بقیه قالب‌ها را باید داخل یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود، درحالی که قالب‌های پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیش‌تری نیاز دارند.

حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید.

برای تزیین روی دسر، بیسکوییت‌های پتی‌پور را آسیاب کنید و با الک روی دسر بریزید طوری که کاملا روی دسر را بپوشاند. دسر خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

ـ شیر عسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن گرفته می‌شود و به آن شکر اضافه می‌کنند. شیر عسلی ماده‌ای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسروی در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه انواع دسرها، بستنی‌ها و کیک و شیرینی استفاده می‌شود. برای درست کردن شیر عسلی در منزل 2 پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یک‌بار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد. توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته می‌گیرد. تقریبا 40 دقیقه زمان میبرد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

ـ ژلاتین ماده‌ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می‌شود که در بخش‌هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن‌ماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگرژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 4 ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا 6 ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد. 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات