bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۷۸۲۶۶

تهدید مسئولان وزارت بهداشت

تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۲
دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اینکه زیرمیزی بدتر از دزدی و به نوعی دست در جیب مردم کردن است از افشای تهدید مسئولان وزارت بهداشت توسط پزشکان دانه‌ درشت خبر داد.

به گزارش تسنیم، رسول خضری در حاشیه نخستین همایش علمی جامع شاغلان حرفه‌های پزشکی در جمع خبرنگاران و در پاسخ به تسنیم، اظهار داشت: متاسفانه بیشتر پزشکان دانه‌درشت؛ پزشکان مسئولان بلندپایه کشور هستند و وقتی با آنها می‌خواهیم برخورد کنیم عنوان می‌کنند که ما لابی داریم و هیچ کاری نمی‌توانید با ما بکنید و حتی خانواده‌هایی که از آنها خدمات درمانی دریافت می‌کنند را تهدید کرده که اگر از ما در این رابطه شکایت کنیم دیگر ما خدماتی ارائه نخواهیم داد.

خضری با اشاره به حضور معاون نظارت بر درمان وزارت بهداشت در کمیسیون بهداشت درمان مجلس افزود:‌ این مسئول در کمیسیون عنوان کرد که همین پزشکان دانه‌درشت وی را تهدید کردند که اگر اقدامی در این زمینه انجام دهد در کمتر از 2 ثانیه وی را از جایگاهش بر می‌دارند، ولی خوشبختانه وزیر بهداشت که در کمیسیون بهداشت درمان حضور یافته بود قول قاطع داد تا با تشکیل کمیسیون‌های مربوطه، برخورد شدید و فوری با این پزشکان دانه‌درشت انجام دهد.

دبیر کمیسیون بهداشت درمان مجلس در ادامه پاسخ به پرسش تسنیم درباره ضعف برخوردها با این پزشکان ادامه داد: باید پروانه این پزشکی این پزشکان حداقل 6 ماه لغو شود و مطمئن باشید اگر پزشک معروفی تنها یک ماه بلکه اگر یک روز و حتی یک ساعت پروانه پزشکیش تعلیق شود در جامعه موج خواهد افتاد و دیگر آن پزشک اعتبار گذشته‌اش را نخواهد داشت.

وی درباره عدم ارائه لیست سیاه پزشکان دانه‌درشت زیرمیزی بگیر توسط وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشتی‌ها عنوان می‌کردند که به دلیل دادگاهی نشدن این افراد واهمه داشتند تا با انتشار لیست اسامی آنان بر علیه وزارتخانه شکایت شود. بر این اساس در کمیسیون بهداشت درمان نه تنها نام 14 پزشک دانه‌درشت مطرح شد بلکه حدود 20 تا 30 پزشک مطرح نامشان برده شد.

خضری ادامه داد: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بر این اساس وزیر بهداشت و رئیس سازمان نظام پزشکی کشور را خواست تا در این مورد پاسخ دهد که رئیس سازمان نظام پزشکی عنوان کرد تاکنون برای 7 تا 8 نفر از این پزشکان دانه درشت پرونده‌هایی تشکیل داده‌اند و حتی در این جلسه آقای زالی عنوان کردند که مطب یکی از معروف‌ترین پزشکان کشور را تعطیل کرده‌ است ولی مایل به رسانه‌ای کردن آن نیست.

دبیر کمیسیون بهداشت درمان مجلس در ادامه پرسشی مبنی بر اینکه برخی‌ها عنوان می‌کنند اگر با این پزشکان دانه‌درشت برخورد انتظامی سخت شود آنها از ایران مهاجرت می‌کنند گفت: مگر ما تاکنون از ابتدای انقلاب فرار مغزها را نداشته‌ایم شاید به هیچ عنوان راضی به رفتن مغزهای کشور از ایران نیستیم ولی از آن طرف نیز حاضر نیستیم با تهدید و فشاری این پزشکان به کار خود ادامه دهند ما در بدترین زمان یعنی دفاع مقدس توانستیم از تجربیات بسیار خوبی به دست آوریم و در آن مقطع نیز کم نیاوردیم.

وی ادامه داد: الان نظارت بر این پزشکان بر عهده متولیان آن یعنی وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است و کمیسیون بهداشت درمان نیز سعی می‌کند این بحث را به صورت جدی پیگیری و سریعتر نتایج آن را اعلام و رسانه‌ای کند تا بتوانیم این نتایج به صدور رای منتهی شود.

خضری با اشاره به اینکه کمیسیون بهداشت درمان مجلس در این رابطه به آقای زالی رئیس سازمان نظام پزشکی گلایه کرده است، عنوان کرد: مجلس به هیچ عنوان دنبال مچ‌گیری نیست ولی باید این معضل برطرف شود.

دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه وزارت بهداشت بسیار مایل است اختیارات خود را به بخش‌های خصوصی واگذار کند و حال اگر در بخش‌های خصوصی نظارت به خوبی صورت نپذیرد مشکلات مردم بیشتر خواهد شد، افزود: به هر حال در حال حاضر 13 میلیون ایرانی اصلاً بیمه ندارند مسلماً نمی‌توان آنها را به بخش‌های خصوصی ارجاع داد زیرا بیمار عمودی می‌رود و افقی بر می‌گردد بنابراین باید مانند کاری که در کشورهای دیگر دنیا شد برای تقویت بخش‌های خصوصی در گام نخست زیرساخت‌ها درست شود تا مردم از جیب خود هزینه درمان را نپردازند ولی متاسفانه بیمه‌های ما امروز کیفیت ندارند ولی اگر این زیرساخت‌های به خوبی صورت پذیرد بخش خصوصی می‌تواند یک بازوی مناسب باشد.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در تمام دنیا فقط کشور پاکستان هزینه‌های درمان آن از ایران بیشتر است و حتی در کشور افغانستان هزینه‌های درمانی کمتر از کشور ما است. در عراق مردم فقط 20 درصد هزینه‌های درمانی را می‌پردازند (هزینه‌های درمان از جیب مردم ایران 70 درصد) بنابراین با وجود تمام مشکلات حوزه سلامت باید با پزشکان دانه‌درشت زیرمیزی بگیر برخورد قاطع شود زیرا زیرمیزی بدتر از دزدی و مصداق دست در جیب مردم کردن است و این در حالیست که در کشورهای شرقی چنین افرادی را اعدام می‌کنند.