ترنج موبایل
کد خبر: ۲۰۱۷۶

در جشنواره فيلم فجر نمايش داده شد

"برف" برنده جايزه هفته منتقدين از جشنواره كن

تبلیغات
تبلیغات
فرارو-

برنده جايزه هفته منتقدين جشنواره كن يك شنبه در سينما آزادي به نمايش در آمد.

فيلم برف كه محصول مشترك ايران، بوسني، فرانسه و آلمان در بخش «جام جهان‌نما» است يك شنبه شب در ميان استقبال مخاطبان اكران شد.

اين فيلم به كارگرداني و نويسندگي «آيدا بگیج»، زندگي همسران شهيد روستاي «صربنيتسا» را بازگو مي‌كند كه در غياب شوهران شهيدشان از واگذاري اراضي روستا به زمين‌داران سر باز مي‌زنند.

در شصت‌ويكمين جشنواره فيلم كن ساخته آيدا بگیج موفق به دريافت جايزه بزرگ بخش «هفته منتقدين» شد و امسال در جشنواره برلين در بخش كودك‌ونوجوان حضور خواهد داشت.

اين فيلم 99 دقيقه اي كه نماينده‌ي سينماي بوسني در هشتادويكمين دوره جوايز اسكار هم بود ، كسب جايزه هيأت‌داوران «سينماي جديد» مونترال، جايزه زنان و برابري از جشنواره تسالونيكي يونان و جايزه ويژه هيأت‌داوران جشنواره سئول را در كارنامه افتخارات خود دارد.

گفتني است فيلم برف در روز سه شنبه سانس چهارم ساعت بيست در سينما فرهنگ اكران مجدد خواهد داشت.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات