ترنج موبایل
کد خبر: ۲۱۲۹۷

تجاوز پیرمرد رمال به زنان جوان

تبلیغات
تبلیغات

پیرمرد رمالی كه به بهانه دعا‌نویسی زنان جوان را مورد آزار و اذیت قرار می داد، توسط ماموران پلیس ورامین دستگیر شد.

سرهنگ ایرج قاسم آبادی ـ فرمانده انتظامی ورامین ـ درباره جزییات این خبر گفت: هفته گذشته زنی جوان به كلانتری 18 قرچك ورامین مراجعه و با ارائه شكایتی علیه یك پیرمرد رمال اظهار كرد كه از همسایگان شنیده بوده فردی در قرچك با دعانویسی و رمالی رفع مشكلات و موانع را برطرف می‌كند، فرد شاكی هم كه دارای مشكلاتی بوده با مراجعه به محل كار فرد موردنظر از او درخواست كرده بود كه دعایی برایش بنویسد.

وی ادامه داد: براساس این شكایت زن جوان مشكلاتش را برای پیرمرد دعانویس توضیح داد و فرد رمال به بهانه این‌كه نوشتن دعا بر روی بدنش تاثیر بیشتری دارد، او را مورد آزار و اذیت قرار داده بود.
سرهنگ قاسم آبادی با بیان این كه زن جوان پس از آگاه شدن به این موضوع كه پیرمرد شیاد در پوشش دعانویسی و رمالی به هوسرانی و تعرض به زنان می‌پردازد، به پلیس مراجعه كرده بود، تصریح كرد: ماموران كلانتری با انجام هماهنگی‌های لازم، محل فعالیت متهم به نام متهم «علی ـ م» 60 ساله كه یك مغازه در قرچك بود را شناسایی و سرانجام او را در حالی‌كه قصد دعانویسی برای زن جوان دیگری را داشت، دستگیر كردند.

به گفته فرمانده انتظامی ورامین، این پرونده به مراجع قضایی ارسال شد و متهم با دستور بازداشت موقت در اختیار ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ورامین قرار گرفت.

سرهنگ قاسم‌آبادی در پایان از شهروندان خواست در صورتی كه شكایتی از این رمال دعانویس دارند، به پلیس ورامین مراجعه كنند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات