ترنج موبایل
کد خبر: ۲۲۱۹۲۲

یزدی‌ها نماز باران خواندند

تبلیغات
تبلیغات

به دنبال بارش‌ کم باران در مناطق مختلف استان یزد از جمله شهرستان تفت، مردم این شهرستان نماز باران خواندند.

به گزارش فارس، مردم معتقد و مومن شهرستان تفت صبح امروز با حضور در گلزار شهدای شهر تفت، نماز طلب باران اقامه کردند.

این نماز توسط امام جمعه موقت شهرستان تفت، حجت‌الاسلام سرمه‌چشم اقامه شد و عده زیادی از مردم تفت نماز طلب باران را به وی اقتدا کردند.

امام جمعه موقت تفت در مراسم اقامه نماز طلب باران اظهار داشت: گاهی خشکسالی‌ها و بلایای طبیعی به دنبال اعمال و رفتار انسان و گناه‌هایی که از او سر می‌زند، در جامعه حادث می‌‌شود.

حجت‌الاسلام سید محمد سرمه‌چشم خاطرنشان کرد: به همین دلیل نماز طلب باران باید همراه با خلوص نیت، تضرع و توبه به درگاه خداوند متعال اقامه شود تا خداوند باران رحمت الهی خود را نازل کند.

وی اظهار امیدواری کرد: با اخلاص مردم و توبه به درگاه خداوند متعال و اقامه نماز طلب باران، باران رحمت الهی در استان یزد و دیگر استان‌های کم بارش کشور نازل شود.

به دنبال بارش‌های بسیار کم پاییزی و زمستانی در بسیاری از مناطق استان یزد، نماز طلب باران در برخی دیگر از شهرها و روستاهای استان یزد اقامه شد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات