bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۷۵۰۴۹

راهکارهای علمی برای توسعه زبان خردسالان

تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۵
دستیابی به اهداف اجتماعی و ارتباطی زمانی میسر می شود که افراد در سنین کودکی استانداردهای مربوط به رشد و توسعه زنان را فراگرفته باشند.این مهم زمانی میسر می شود که افراد 4 جنبه از کاربردهای زنان را مورد تاکید قرار دهند.

به گزارش آستان، نخستین تاکید از دیدگاه متخصصان علوم رفتاری تاکید بر توانایی است و برای کاربرد زنان در اهداف مختلف مد نظر قرار می گیرد.در این جنبه هدف رشد توانایی های فرد است که در توسعه و گسترش زبان در رسیدن به اهداف مختلف تعاملی حائز اهمیت است.

گام دوم در راستای تحقق توسعه زبان تمرکز بر توانایی و ظرفیت کودکان در یادگیری و کاربرد کلمات و حروف به صورت قابل درک و قابل فهم است.کودکان در ابتدا هنگام صحبت کردن اشتباهات زیادی دارند و گاهی نیز کلام شان غیر قابل درک است از این رو هدف تصحیح زبان و کاهش اشتباهات کلامی در کودکان است.

سومین تاکید از نگاه متخصصان رفتاری در حوزه کودکان،تاکید بر افزایش درک کودکان از قراردادهای ارتباطی است.هدف اصلی آشنایی فرزندان با قراردادهای رایج زبانی در ارتباط با دیگران است.در واقع با فراگیری قراردادهای زبانی فرزندان به تدریج می توانند قوانین و قواعد اجتماعی را یاد بگیرند.

نکته قابل توجه که باید در چهارمین گام توسعه زبان کودکان اشاره کرد،توانایی کودک در کاربرد زبان برای رسیدن به اهداف روایی است.روایت داستان،قصه و اتفاقات روزمره از زبان فرزندان و رساندن مفهوم مورد نظر بسیار مهم است.