فتاح: فرصتهای احمدینژاد از دست رفت
احساس ميكنم اينكه كانديداي رياستجمهوري نشدم اشتباه نكردهام، نه تنها ضرري نكردهام بلكه احساس ميكنم كه واقعا سود بردم كه اين كار شرافتمندانه و باارزش را ادامه ميدهم. حالا اينكه كانديداهاي ديگر رويكرد اشتباهي داشتند را قضاوت نميكنم.
به گزارش اعتماد، پرويز فتاح اگرچه با وزارتش بر وزارت نيروي دولت احمدينژاد بود كه بيشتر شناخته شد اما پس از پايان دولت او به دسته منتقدان و مخالفان او مبدل شد.
دموكراسي همين است كه يك عده راي ميدهند و يك عده هم راي نميدهند ولي كساني كه راي نميدهند بايد تمكين كنند. آنها كه راي ميآورند هم بايد به آنها كه راي ندادهاند به عنوان هموطن احترام بگذارند و درواقع آقاي رييسجمهور چه آقاي دكتر روحاني يا روساي قبل يا بعد از ايشان، رييسجمهور همه هستند همانطور كه خودشان هم فرمودند من رييسجمهور كساني هستم كه به من راي ندادند و رييسجمهور كساني هستم كه اصلا در انتخابات شركت نكردند، اين جمله درست است.
با توجه به اينكه در آستانه تشكيل دولت دوم آقاي روحاني هستيم و خيلي از فضاي انتخابات دور نشدهايم ذكر اين نكته را لازم ميدانم كه رفتن آقاي احمدينژاد به وزارت كشور و ثبت نام كردن در انتخابات كار درستي نبوده چون رهبري معظم نهي فرموده بودند.
موافق رفتارهاي آقاي احمدينژاد پس از بازداشت بقايي نيستم، حركتهاي تند افراطي جواب نميدهد، نظام هم نشان داده كه قدرتمندتر، صبورتر و جديتر از آن است كه در مقابل چنين حركاتي هر كسي كه باشد، كوتاه بيايد. نظام كوتاه نميآيد و طرف مقابل است كه محكوم به شكست يا قبول بعضي از شرايط ميشود.
احساس ميكنم اينكه كانديداي رياستجمهوري نشدم اشتباه نكردهام، نه تنها ضرري نكردهام بلكه احساس ميكنم كه واقعا سود بردم كه اين كار شرافتمندانه و باارزش را ادامه ميدهم. حالا اينكه كانديداهاي ديگر رويكرد اشتباهي داشتند را قضاوت نميكنم.
هركس كه رييسجمهور ميشد راه سختي در پيش داشت و راه همواري از نظر اقتصادي، مسائل منطقهاي و بينالمللي و چالشهايي كه هست در پيش نيست. تنها راه هم اين است كه همه كمك كنند.
سنگي هم اگر جلوي پا هست وظيفه داريم كه آن را برداريم. كسي هم نبايد چرخ ماشين را پنچر كند بلكه بايد كمك كنيم و حتي اگر همه با هم براي اين مملكت همافزايي كنيم باز كم است.
واقعا آقاي روحاني راه سختي در پيش دارد. يعني اداره كردن اين مملكت با اين اوضاع و احوال سخت است. هر كس كه رييسجمهور ميشد راه سختي در پيش داشت و راه همواري از نظر اقتصادي، مسائل منطقهاي و بينالمللي و چالشهايي كه هست در پيش نيست.
رويه مناظرات انتخاباتي حتما بايد اصلاح شود. مخصوصا ما كه ادعاي اخلاقمداري داريم و ميگوييم جمهوري اسلامي هست و واژه «اسلامي» را پسوند نظام كردهايم. حالا ديگران ادعا ندارند و به قول معروف جانماز هم آب نميكشند. ما كه از خدا و پيغمبر، ائمه، شهدا و امام خرج ميكنيم چرا بياخلاقي داريم؟ اينها كسي را بزرگ نميكند.
مناظرات يا برنامههاي انتخاباتي بايد با ارايه برنامه، نقد آن و ترسيم چند سال آينده كشور در حوزههاي اقتصادي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي باشد تا مردم بتوانند از برنامههاي ارايه شده و نقدهاي مطرح شده شناخت كافي از رييسجمهور آينده خود داشته باشند، نه اينكه شاهد سيل اتهامات عجيب و غريب كاري، شخصي و خانوادگي باشند. آيا شما فكر ميكنيد فارغ از هيجانات زودگذر انتخاباتي، بحثهاي مطرح شده در مناظرات به نفع نظام و مردم است؟ به نظر من پاسخ منفي است.