bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۳۳۶۷۵

دستور برای بازگشت پزشکان ایرانی از خارج

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت ۱۷۰۰ پزشک ایرانی در کشور هشت میلیونی اتریش از دستور وزیر بهداشت برای ایجاد تسهیلاتی برای بازگشت پزشکان ایرانی از خارج از کشور خبر داد.

تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۰۱ آبان ۱۳۹۶
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت ۱۷۰۰ پزشک ایرانی در کشور هشت میلیونی اتریش از دستور وزیر بهداشت برای ایجاد تسهیلاتی برای بازگشت پزشکان ایرانی از خارج از کشور خبر داد.
 
به گزارش ایسنا، دکتر ایرج حریرچی امروز در نشست خبری هفتگی خود با اشاره به آمار بالای فعالیت پزشکان ایرانی در کشور اتریش، اظهار کرد: در کشور اتریش با هشت میلیون جمعیت ۱۷۰۰ پزشک ایرانی مشغول به کار هستند که بیشتر آنها نیز متخصص هستند. این در حالیست که با کمبود شدید متخصص در کشور روبرو هستیم. ما سالهاست که پزشک تربیت می‌کنیم، از سال ۱۳۶۲ سالیانه سه تا پنج هزار پزشک در کشور تربیت شده‌اند اما بخش قابل توجهی از آنها در خارج از کشور فعالیت می‌کنند. تعدادی از آنها نیز با مدرک دیپلم یا لیسانس در کشورهای دیگر تخصص پزشکی گرفتند که آنها نیز جزء سرمایه‌های ایران محسوب می‌شوند.
 
وی افزود: پزشکان ایرانی در کشورهای آلمان و اتریش خوش نام هستند. طبق دستور وزیر بهداشت باید تسهیلاتی برای بازگشت آنها ایجاد شود. علاوه بر این کسانی که می‌خواهند در برخی کشورهای اروپای شرقی و آسیا در زمینه پزشکی تحصیل کنند باید بدانند که کیفیت آنها مورد تایید ایران نیست. به همین دلیل خانواده‌ها باید پیش از فرستادن فرزند خود از کیفیت آن دانشگاه مطمئن شوند. تایید مدارک در ایران بر اساس کیفیت آموزش است، اگر می‌خواهند در ایران کار کنند باید بدانند که استانداردهای بهداشت و درمان در ایران سخت گیرانه و نسبتا بالا است.
 
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به سفر هفته پیش خود به کشور اتریش به منظور شرکت در مجمع جهانی سلامت تصریح کرد: در این مجمع اقدامات جمهوری اسلامی ایران در زمینه بیمه شدن مردم و محافظت مالی از آنها تربیت سفیران سلامت و اقدامات وزارت بهداشت در این زمینه مورد استقبال قرار گرفت. با وزیر بهداشت کشورهای آلمان، پرتغال و قطر نیز دیدارهایی صورت گرفته است. با توجه به اقدامات کشور و توانایی‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست سال ۲۰۱۸ مجمع جهانی سلامت در ایران برگزار می‌شود.
 
وی ادامه داد: در اتریش شرکتی فعالیت می‌کند که ۱۴۴ هزار تخت بیمارستانی را در اروپا، آسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی اداره می‌کند و ۷۰۰۰ نیروی بهداشتی درمانی در کشورهای مختلف دارد. در دنیا حرکت به سمت مدیریت انبوه و کاهش هزینه‌های جانبی است. ما باید هزینه‌های اداره بیمارستان‌ها را بهینه کنیم. در این مدل بیمارستان‌ها مستقل هستند.
 
مشکلات مالی وزارت بهداشت ادامه دارد
سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه میزان اعتباری که برای برطرف کردن مشکلات مالی حوزه سلامت تا کنون به صورت نقد دریافت شده کفایت نمی‌کند، گفت: در حال حاضر در دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و خدمات حاشیه شهر دچار مشکل هستیم. پیش بینی می‌کنیم که ظرف چند روز آینده نقدینگی و اوراق به حوزه سلامت تخصیص یابد و با توجه به محدودیت‌های مالی باید آن را بپذیریم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۱
چرا باید یه متخصص از اتریش بیاد ایران. حقوق ماهانه بالای 30هزار دلار، خدمات بالای اجتماعی برای خود و خانواده. مدارس عالی برای کودکان. آرامش و هوای پاک. چه کسی اینها رو ول می کنه و میره جایی که اینهمه رانت و فساد و باندبازیه و غیر متخصص بر سرنوشت کاری متخصص حاکمه؟ مگر بیشتر از یکبار فرصت زیستن داریم؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۱
هدفشون از باصطلاح"استاندارهای سخت گیرانه وبالا"!!! این هست که دست زیاد نشه!
تامیتونن تعداد پزشکها روکم نگه میڍارن تا گزندی به درآمد میلیاردی پزشکهای متخصص داخلی وارد نشه ومردم بدبخت همیشه درحال دویدن دنبال پزشکها باشن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۱
جلوی اینا که میخان برن را بگیرید، بازگردندان رفته ها پیشکش!
ناشناس
Kazakhstan
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۱
بیان ایران که چی بشه؟ وقتی همه میخوان برن
انتشار یافته: ۴
bato-adv
bato-adv