ترنج موبایل
کد خبر: ۳۵۲۳۹۴

وزش باد شدید در محل سقوط هواپیمای ترکیه‌ای

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: تا نیمه‌های امشب رگبار پراکنده باران، وزش باد شدید و رعد و برق در محل سقوط هواپیمای ترکیه‌ای در شهرستان کیار پیش بینی شده است.

تبلیغات
تبلیغات

مهرداد قطره گفت: با توجه به پیش بینی‌های صورت گرفته رگبار پراکنده باران، وزش باد شدید و رعد و برق در ارتفاعات شمالی استان به خصوص مناطق کیار و ناغان تا نیمه‌های امشب دور از انتظار نخواهد بود.

به گزارش ایسنا، معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: تا نیمه‌های امشب رگبار پراکنده باران، وزش باد شدید و رعد و برق در محل سقوط هواپیمای ترکیه‌ای در شهرستان کیار پیش بینی شده است.

مهرداد قطره در گفت و گو با خبرنگار با اعلام این خبر، اظهار کرد: با توجه به پیش بینی‌های صورت گرفته رگبار پراکنده باران، وزش باد شدید و رعد و برق در ارتفاعات شمالی استان به خصوص مناطق کیار و ناغان تا نیمه‌های امشب دور از انتظار نخواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه فردا صبح از سطح استان خارج می‌شود و در آن منطقه جوی پایدار حاکم خواهد شد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات