گزارش بانک مرکزی از تغییر قیمتها در هفته منتهی به ۱۳ مهر
گوشت مرغ پیشتاز رشد قیمت در هفته گذشته

نتایج گزارش بانک مرکزی از ۱۱ گروه خوراکی حاکی از این است که گروه گوشت مرغ با افزایش ۸.۳ درصدی نسبت به هفته گذشته، بیشترین رشد قیمت را در میان گروههای بررسی شده در تهران داشته است. کمترین افزایش قیمت نیز مربوط به گروههای گوشت قرمز و قندوشکر با افزایش ۰.۱ درصدی نسبت به هفته گذشته است. بررسی اقلام زیرگروهها نیز نشان دهنده افزایش ۲۸.۲ درصدی سیبزمینی نسبت به هفته پیش است.
بررسی تغییر قیمت اقلام خوراکی در زیرگروهها
در گزارش بانک مرکزی علاوه بر ۱۱ گروه اصلی مورد بررسی، زیرگروهها و اقلام خوراکی موجود در گروهها نیز مورد بررسی قرار گرفتهاند. براساس این گزارش، در هفته منتهی به ۱۳ مهرماه، در گروه لبنیات قیمت کره پاستوریزه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود و بهای سایر اقلام این گروه بین ۰.۲ تا ۴.۲ درصد افزایش یافت. قیمت تخم مرغ نیز به شانهای ۱۳۸۰۰ تا ۲۴ هزار تومان رسید. همچنین، برنج داخلی درجه یک و درجه دو به ترتیب شاهد رشد ۱.۶ و ۰.۳ درصدی بود، اما قیمت برنج وارداتی غیر تایلندی ۰.۱ درصد کاهش یافت. حبوبات نیز بین ۰.۵ تا ۵.۱ درصد افزایش یافتند.
در گروه میوههای تازه، قیمت سیب قرمز ۳.۲ درصد، سیب زرد ۷ درصد، پرتقال درجه یک ۴.۱ درصد، نارنگی ۱۲.۵ درصد، هندوانه ۳.۳ درصد و موز ۲.۳ درصد کاهش یافت، اما سایر اقلام بین ۱ تا ۱۰.۲ درصد افزایش یافت. در گروه سبزیهای تازه نیز قیمت خیار ۱.۹، سیبزمینی ۲۸.۲، پیاز ۲۲ و لوبیا سبز ۰.۵ درصد افزایش یافت، اما سایر اقلام این گروه بین ۰.۴ تا ۷.۹ درصد کاهش پیدا کردند.
در ادامه شرح قیمت اقلام زیرگروههای خوراکی و مقایسه قیمت آنها را با هفته گذشته میبینید.


