ترنج موبایل
کد خبر: ۳۸۸۵۸۸

(تصاویر+۱۶) تیغ جراحان ایرانی با چهره مرد عروسکی چه کرد!

(تصاویر+16) تیغ جراحان ایرانی با چهره مرد عروسکی چه کرد!

بیش از ۲۰۰ بخیه مجری معروف تلويزيون بریتانیا ایجاد شده و حدود ۵ سانتیمتر از پوست صورت وی برداشته شده است.

تبلیغات
تبلیغات

فرارو- رودریگو آلوز مجری مشهور بریتانیایی که مدتی پیش به ایران آمده در تهران عمل جراحی زیبایی انجام داد.

به گزارش فرارو، جراحان و متخصصان ایرانی بر روی صورت این مرد عروسکی که رکورددار جراحی پلاستیک در جهان است عمل جراحی ترميمی بينی و پروتز چانه، ليفت چشم، ليفت گونه و ليفت فک انجام دادند.

بیش از 200 بخیه روی صورت این هنرمند بریتانیایی ایجاد شده و حدود 5 سانتیمتر از پوست صورت وی برداشته شده است.

این مرد 35 ساله که پیش از این 63 عمل جراحی زیبایی روی بدن خود انجام داده با 6 عملی متخصصان ایرانی در تهران روی او انجام داده اند به رکورد 69 عمل جراحی زیبایی رسیده است.

آخرین عمل جراحی او روز گذشته و به مدت 5 ساعت انجام شده است.

رودريگو آلوز مجری معروف تلويزيونی كه به مرد باربی عروسكی در جهان معروف است به 6 زبان مسلط بوده و در كشورهای مختلف برنامه های پربيننده تلويزيونی اجرا می نمايد.

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات