کدام خوراکیها در اردیبهشت بیشتر گران شدند؟

افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام «قند» با ٢٥,٦ درصد افزایش، «شکر» با ٢٥ درصد افزایش و «برنج ایرانی درجه یک» با ١٨،٥ درصد افزایش بوده است.

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس نتایج به دست آمده در تازهترین گزارش مرکز آمار ایران مربوط به اردیبهشت ماه ١٣٩٨، بیشترین افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام «قند» با ٢٥,٦ درصد افزایش، «شکر» با ٢٥ درصد افزایش و «برنج ایرانی درجه یک» با ١٨.٥ درصد افزایش بوده است. در این ماه اقلام «پیاز» (٣٣.٤ درصد)، «خیار» (١٨.١ درصد) و «مرغ ماشینی» (١٧.٨ درصد) نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشتهاند.
بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (اردیبهشت ١٣٩٧) مربوط به اقلام «پیاز» با ٣٦ درصد افزایش، «رب گوجه فرنگی» با ٢٤٦.٦ درصد افزایش، «سیب زمینی» با ٢٤١.٣ درصد افزایش، «گوجه فرنگی» با ١٨٦.٨ درصد افزایش و «سیب درختی زرد» با ١٤٢.٧ درصد افزایش است.
