شبکه سه با دو تغییر همزمان، تقریبا تمام ترکیب مدیریتی شبکه سه را از مدیران عصر اصغر پورمحمدی خالی کرد.
به گزارش خبرآنلاین، روابط عمومی شبکه سه شب گذشته خبر تغییر ناصر کریمان معاون اجتماعی این شبکه را رسما اعلام کرد.
تنها ۴۸ ساعت پس از انتشار خبر جدایی فروغی از این شبکه و جانشینی شهاب اسفندیاری به جای او که از روی خبری غیرواقعی مازیار ناظمی توئیت کرده بود و بلافاصله توسط خود شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صدا و سیما تکذیب شد، این بار فروغی جا برای قائم مقام دلخواهش را باز کرد و البته همزمان دستیار و مشاورش در سازمان بسیج رسانه ملی را که این اواخر برنامه «بدون توقف» را در این شبکه روی آنتن داشت، جایگزین آخرین بازمانده پرقدرت تیم پورمحمدی در این شبکه کرد.
فروغی که بنا بر توئیت کوروش کمرهای مسئول روابط عمومی شبکه سه، شایعه برکناریاش را ناشی از فشاری دانسته بود که احتمالا دوباره به لیبرالها وارد کرده است، حالا دو همفکر جدید به خود را به ترکیب مدیران عالی شبکه سه میافزاید.
او دیشب برای محمدرضا نجارزاده که در بیوگرافی اش نوشته شده تهیهکننده و مجری رسانه ملی و شاخصترین تولیدش هم همین مجموعه «بدون توقف» است، حکم مدیر گروه اجتماعی شبکه سه را زد تا رسما جایگرین ناصر کریمان شود. کریمان که همیشه نورچشمی اصغر پورمحمدی بوده و نقشی کلیدی در برنامهسازی مجریهای سلبریتی، چون افخمی، رشیدپور، مهران مدیری، علیخانی و بقیه در شبکههایی داشته که پورمحمدی مدیریتشان بر عهدهاش بود.
حالا کریمان مشاور فروغی شده و دستیار جوان مدیر شبکه سه که در برنامه اش «بدون توقف» در یک سال گذشته افرادی، چون جواد لاریجانی، باقر قالیباف، عباس کدخدایی، حجه الاسلام قمی، صادق خرازی و چند چهره سیاسی معتبر دیگر را آورده بود به استودیویی که در آن گروهی جوان از آنها سئوال میپرسیدند و گاه سئوالهایشان ورای خط قرمزهای معمول بود را برای تولیدات حوزه اجتماعی شبکه سه قرار داده است.
شبکهای که حالا نه فردوسیپور دارد و نه رشیدپور، اما چهرههای نو اصولگرای زیادی دارد. از فضلعلی که به جای آقازمانی به گروه ورزش آمد تا نیلی و فرید حدادعادل در شورای سیاستگذاری و تهیه کنندگانی، چون مجتبی امینی و رضاییان و البته حضور آذرپندار در مقام مسئول گروه فیلم و سریال شبکه سه.
حالا با جدایی عبدالملکی از پست قائم مقامی شبکه سه که مدیر شبکه استانی کردستان شده است، احتمالا جا برای محسن یزدی از دیگر رسانهایهای فعال با نگرش سیاسی نزدیک به فروغی باز شده و به نظر میرسد ترکیب ایدهآل او در این شبکه مهم رسانه ملی تکمیل میشود.
فروغی در یک سال گذشته نشان داده در افکارش دو شکل کار اهمیت فراوانی دارد. روند سلبریتیگرایی برای جذب مخاطب و همزمان در دل این سلبریتیگرایی تزریق ایدئولوژی فکری سیاسی و گاه جناحی.
کاری که در تغییر چند برنامه پربیننده و میدان دادن به مسابقه گلزار آغاز شد یا مستندهای سیاسی و پروژههای سریالی و برنامه هایی، چون بدون «توقف»، «نوبت مردم»، یا فیلم و مستندهایی، چون «خارج از دید» که روی آنتن این شبکه رفته است.
حالا فروغی چند روز پس از شایعه برکناری به نظر میرسد حلقه همفکران جوانش را در کنار خود دارد تا سیاستهای رسانهایاش را آنچنان که میپسندد با خیالی آسودهتر پیش ببرد.
اصلا برنامه خوب نداره.
همه دارن توش فیلم بازی میکنن..چه سریال باشه چه برنامه زنده یا اقتصادی یا ورزشی باشه