ترنج موبایل
کد خبر: ۴۳۰۷۷

سلطانیه دیدار با مقام امریکایی را تائید کرد

تبلیغات
تبلیغات


نماينده ايران در سازمان‌هاي بين‌المللي مستقر در وين در خصوص ديدارش با نماينده آمريكا در وين گفت كه به عنوان رياست كميسيون جهاني مبارزه با مواد مخدر با نماينده آمريكا در اين زمينه ديدار كرده است.

علي اصغر سلطانيه سفير و نماينده دائم ايران در سازمان‌هاي بين‌المللي مستقر در وين در خصوص ديدار خود با «گلين ديويس» نماينده آمريكا در زمينه مبارزه با مواد مخدر، با بيان اينكه رياست كمسيون جهاني مبارزه با مواد مخدر به مدت يكسال به جمهوري اسلامي ايران واگذار شده است، گفت: پنجاه و سومين نشست اين كميسيون جهاني در وين، به رياست اينجانب از روز گذشته و با حضور بيش از يك هزار و 100 شركت كننده از بيش از 130 كشور آغاز شده است.

وي توضيح داد كه به طور معمول هيئت‌هاي شركت كننده با رئيس نشست كه در ظرفيت رياست و نه در ظرفيت نمايندگي كشورش انجام وظيفه مي‌كند، ملاقات مي‌كنند و پيرامون موضوعات كنفرانس كه شامل دستور كار، قطعنامه‌هاي پيشنهادي، نظرات و مواضع گروههاي كشورهاي مختلف است، نظرات و پيشنهادات خود را ارائه مي‌دهند.

سلطانيه افزود: اينگونه ملاقات‌ها در دفتر رياست اجلاس كه در محل سازمان ملل قرار دارد، و بدين منظور در اختيار اينجانب قرار گرفته است، با حضور منشي و با هماهنگي دبيرخانه انجام مي‌شوند.

به گفته وي مواضع كشورمان توسط هيئت جمهوري اسلامي ايران، به طور جداگانه و مستقل در اين اجلاس مطرح مي‌شود.

وي خاطرنشان كرد كه رياست هيئت جمهوري اسلامي را دبيركل محترم ستاد مبارزه با مواد مخدر و مشاور رئيس جمهور بر عهده دارند و هيچ ملاقاتي بين هيئت جمهوري اسلامي ايران و هيئت آمريكايي انجام نشده است.

سفير و نماينده دائم ايران در سازمان‌هاي بين‌المللي مستقر در وين گفت: جمهوري اسلامي ايران در اين كنفرانس به صورت فعال حضور يافته و آقاي احمدي مقدم در مراسم افتتاحيه به عنوان دومين سخنران و مقام ارشد شركت كننده، مواضع كشورمان را تشريح كردند.

وي افزود: مبارزات بي‌امان جمهوري اسلامي ايران با اين بلاي خانمان سوز منجر به شهادت بسياري از هموطنانمان شده و اين كميسيون زمينه‌اي را پديد آورده كه حقانيت جمهوري اسلامي ايران توسط جامعه جهاني به منصه ظهور برسد.

سلطانيه با تاكيد بر اينكه هيچ كشوري نمي‌تواند جايگاه بسيار تعيين كننده جمهوري اسلامي ايران را در مبارزه با مواد مخدر ناديده بگيرد، اظهار داشت: در اين اجلاس نيز مديركل دفتر سازمان ملل در وين در سخنراني خود در اين نشست از نقش كليدي جمهوري اسلامي ايران به عنوان خط مقدم مبارزه با مواد مخدر ياد كرد.

وي يادآور شد كه نمايشگاهي در حاشيه كنفرانس توسط كشورمان برگزار شده كه مورد توجه بسياري از هيئت‌ها قرار گرفته است. همچنين در پايان اولين روز اجلاس ضيافتي از طرف اينجانب به عنوان رئيس كميسيون جهاني مواد مخدر براي كليه شركت كنندگان برگزار شد.

يكي از نمايندگان مجلس آمريكا نيز پس از انتصاب نماينده ايران به رياست اين كميسيون و نيز رياست كنفرانس دوسالانه سازمان توسعه صنايع ملل متحد (يونيدو) كه با حضور بيش از 50 رئيس جمهور، نخست وزير و وزراي كشورها تشكيل شد از دولت آمريكا نسبت به اينكه در انزواي جمهوري اسلامي ايران موفق نبوده است، انتقاد كرد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات