ترنج موبایل
کد خبر: ۴۴۸۵۵۲

(ویدئو) چین پرچم آمریکا را از کنسولگری چنگدو پایین کشید

حجم فایل ویدیویی : ۶.۷۵M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۰:۵۸ دانلود فایل

مسئولان چینی صبح روز دوشنبه وارد ساختمان کنسولگری آمریکا در چنگدو شده و پرچم آمریکا را پایین کشیدند.

تبلیغات
تبلیغات

چین سه روز پس از درخواست تعطیلی کنسولگری آمریکا در چنگدو روز دوشنبه کنترل این مکان دیپلماتیک را در دست گرفت.

به گزارش فرارو، مسئولان چینی صبح روز دوشنبه وارد ساختمان کنسولگری آمریکا در چنگدو شده و پرچم آمریکا را پایین کشیدند.

بر اساس گزارش‌ها دیپلمات‌ها و کارکنان کنسولگری آمریکا در چنگدو پیش‌تر اسناد و وسائل موجود در ساختان کنسولگری را تخلیه کرده و ساعاتی پیش از ورود مسئولان چینی محل را ترک کرده بودند.

وزارت امور خارجه چین نیز با انتشار بیانیه‌ای ضمن تایید بسته شدن کنسولگری آمریکا در چنگدو اعلام کرده که پکن کنترل ساختمان این کنسولگری را در ساعت 10 صبح به وقت محلی در دست گرفته است.

دستگاه دیپلماسی چین پس از صدور دستور تعطیلی کنسولگری آمریکا در چنگدو اعلام کرد که برخی کارکنان این کنسولگری به فعالیت‌‌های خارج از حیطه ماموریت واگذار شده به آنها مبادرت می‌کنند و بواسطه مداخله در امور داخلی چین امنیت و منافع این کشور را به خطر انداخته‌‌اند.

کنسولگری آمریکا در چنگدو که سال 1985 فعالیت خود را آغاز کرده بود روز جمعه در پی دستور پکن رسما تعطیل شد تا تنش و مناقشه میان پکن و واشنگتن که مدت‌ها است با جنگ تجاری آغاز و سپس بر سر موضوعاتی چون هنگ‌کنگ، دریای جنوبی چین و مسائل حقوق بشری تشدید شده وارد مرحله تازه‌ای شود.

تصمیم پکن برای تعطیل کردن کنسولگری آمریکا در چنگدو پاسخی سریع و متقابل از سوی چین به بسته شدن کنسولگری این کشور در شهر هیوستون آمریکا است که دستور آن پیش‌تر با طرح اتهام جاسوسی از سوی دولت ترامپ صادر شده بود.

حجم فایل ویدیویی : ۶.۷۵M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۰:۵۸ دانلود فایل
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات