ترنج موبایل
کد خبر: ۴۵۳۶۴۲

وزارت خارجه: سوئیس فقط حافظ منافع آمریکا نیست

وزارت خارجه: سوئیس فقط حافظ منافع آمریکا نیست

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: سفر وزیر خارجه سوئیس در چارچوب سفر‌های عادی وزرای خارجه دو کشور است و به دلیل کرونا چند وقتی به تعویق افتاد. ما روابط، کمی-کیفی عمیقی با سوئیس داشته‌ایم. سوئیس فقط حافظ منافع آمریکا نیست، بلکه حافظ منافع در عربستان، و کانادا هم هست.

تبلیغات
تبلیغات

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری هفتگی خود به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش تسنیم، خطیب زاده در ابتدای سخنانش درباره فعالیت‌های دستگاه دیپلماسی کشورمان گفت: فردا وزیر خارجه هند در مسیر سفر به روسیه چند ساعتی را در تهران توقف خواهد کرد و با وزیر خارجه ایران دیدار خواهد داشت. وزیر خارجه ایران هم طی روز‌های آینده سفر‌هایی را خواهد داشت که به محض نهایی شدن اعلام خواهند شد.

اهداف سفر وزیر خارجه سوئیس به تهران

سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه گفت: سفر وزیر خارجه سوئیس در چارچوب سفر‌های عادی وزرای خارجه دو کشور است و به دلیل کرونا چند وقتی به تعویق افتاد. ما روابط، کمی-کیفی عمیقی با سوئیس داشته‌ایم. سوئیس فقط حافظ منافع آمریکا نیست، بلکه حافظ منافع در عربستان، و کانادا هم هست. رژیم ترامپ نشان داده که از هیچ فرصتی برای فشار حداکثری بر ایران دست بر نمی‌دارد. قبل از سفر گروسی هم با او دیدار کردند تا او را از سفر به ایران منصرف کنند. منابع ایران در خارج بسیار زیاد است، آمریکا سعی می‌کند این منابع وارد کانال سوئیس نشود، ما سنگ اندازی‌های آمریکا را شاهد هستیم.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات