ترنج موبایل
کد خبر: ۴۵۵۷۳۵

(تصاویر) حجاب نخست وزیر نیوزیلند در رونمایی از یادبود مسلمانان کشته شده

(تصاویر) حجاب نخست وزیر نیوزیلند در رونمایی از یادبود مسلمانان کشته شده

جاسیندا آردرن نخست وزیر نیوزیلند در مراسم رونمایی از بنای یادبود ۵۱ مسلمان کشته شده در حمله تروریستی سال گذشته کرایست چرچ حضور یافت.

تبلیغات
تبلیغات

نخست وزیر نیوزیلند از بنای یادبود قربانیان حمله تروریستی سال گذشته به مساجد این کشور رونمایی کرد.

به گزارش فرارو، جاسیندا آردرن نخست وزیر نیوزیلند در جریان رونمایی از بنای یادبود 51 نمازگزار کشته شده در حمله تروریستی سال گذشته به دو مسجد النور و لینوود در شهر کرایست‌چرچ قول داد که در صورت بازگشت به دولت قانون بیشتری را علیه سخنان نفرت انگیز وضع خواهد کرد

وی که برای نخستین بار از زمان محکومیت برنتون ترنت مهاجم این حمله تروریستی به مسجد النور رفته بود گفت: ما مقرراتی را در رابطه با گفتار نفرت، تبعیض و هویت های مختلف داریم اما مذهب در آن گنجانده نشده است. نظر من این است که نیاز به تغییر دارد.

آردن در این مراسم در حالی که روسری به سر داشت شرکت کرده بود.

جمال فودا امام جماعت مسجد النور نیز در این مراسم گفت که حمله تروریستی سال گذشته زخمی بر قلب ما باقی گذاشت. او افزود: خون قربانیان این حمله تروریستی نباید فراموش شود.

گفتنی است؛ مارس سال 2019، برنتون ترنت که به اسلحه نیمه‌خودکار مسلح بود، وارد مسجد نور در شهر کرایست‌چرچ شد و به سوی حاضران آتش گشود. دقایقی بعد او به مرکز اسلامی لینوود در نزدیکی همین مسجد رفت و در آن جا هم به سوی حاضران تیراندازی کرد. او با نصب دوربین به پیشانی خود این کشتار را به طور زنده از شبکه اجتماعی فیسبوک پخش کرد.

پلیس نیوزیلند پس از تحقیقات درباره این حمله اعلام کرد که برنتون ترنت، تبعه استرالیا، دارای افکار راست افراطی و گرایش ضد مهاجران و مسلمانان است و حمله او عملیات تروریستی با انگیزه نژادپرستانه بوده است.

جاسیندا آردرن نخست وزیر نیوزیلند، روز حادثه را یکی از سیاه‌ترین روزهای این کشور نامید. او بلافاصله پس از این حادثه، با تایید پارلمان، تمامی سلاح‌های نیمه‌اتوماتیک و تفنگ‌های جنگی را در این کشور ممنوع کرد.

دادگاه نیوزیلند این مرد استرالیایی را به حبس ابد، بدون امکان عفو محکوم کرده است.

تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۴۰ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات