ترنج موبایل
کد خبر: ۴۵۵۸۸۷

وقتی سیستم بانکی و تامین اجتماعی تولید کننده را به خاک سیاه می‌نشانند!

حجم فایل ویدیویی : ۷.۰۸M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۶:۲۹ دانلود فایل

سیدمهدی کلید زاده از ایرانیان مقیم خارج از کشور است که در سال ۸۳ به ایران آمده است. تا سرمایه اش را دستمایه راه اندازی کارخانه فرشی در اردستان کند. اما

تبلیغات
تبلیغات

سیدمهدی کلید زاده از ایرانیان مقیم خارج از کشور است که در سال ۸۳ به ایران آمده است. تا سرمایه اش را دستمایه راه اندازی کارخانه فرشی در اردستان کند.

او از مشکلات پیش روی تولیدکنندگان می‌گوید. مشکلاتی که اشک‌های این تولیدکننده ایرانی را سرازیر می‌کند.

او می‌گوید: جز عدالت هیچ نمی‌خواهم. به داد من برسید. بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان به من ضرر زده اند. من را ممنوع الخروج کردند. باعث تخریب کارخانه و سرقت اموال شده اند. سالهاست خانواده خودم را که در آلمان است نمی‌توانم ببینم، چون ممنوع الخروج ام.

او همه این حرف‌ها را متوجه سازمان تامین اجتماعی می‌کند و آن‌ها را مسبب تعطیلی کارخانه اش که به قول خودش یکی از بزرگترین کارخانه‌های تولید فرش است می‌داند؛ و ظاهراً حکایت همچنان باقیست.

آنچه می‌بینید روایتی است که او از ماجرای خود بیان می‌کند.

حجم فایل ویدیویی : ۷.۰۸M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۶:۲۹ دانلود فایل
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۱ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات