مسئول شبکه شاد، خاطرنشان کرد: دسترسی به، شبکه شاد، در سال گذشته براساس دستور «رئیس جمهور» رایگان بود و در حال حاضر نیز براساس «مصوبه مجلس شورای اسلامی»، تا پایان سال ۱۴۰۰ این دسترسی، رایگان اعلام شده است.
مسئول شبکه شاد گفت: در حال حاضر براساس «مصوبه مجلس شورای اسلامی»، تا پایان سال ۱۴۰۰ دسترسی به شبکه شاد، رایگان اعلام شده است.
به گزارش تسنیم، حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی روز گذشته اعلام کرد که شبکه شاد دیگر رایگان نیست.
به گفته او بر اساس آماری که وجود داشت، به دلایل مختلف مدارس و دانشآموزان برای آموزش از پلتفرمهای دیگری بهجز «شاد» نیز استفاده میکردند و همین مساله در عمل رایگان بودن تحصیل در فضای مجازی را تحتالشعاع خود قرار میداد و انتقاداتی را به آن وارد میکرد.
از زمانی که استفاده از شبکه دانشآموزی شاد رایگان اعلام شد ترافیک بسیار خوبی در شبکه ایجاد کرد، اما همیشه خانوادهها و حتی معلمها از اینکه برخی از آموزشها در پلتفرمهای دیگر انجام میشود و باید برای آن هزینه پراخت کنند، گلایه میکردند.
براین اساس سازمان تنظیم مقررات چند روز قبل به همه اپراتورها اعلام کرد از اول تیرماه استفاده از پلتفرم شاد دیگر رایگان نیست و هزینه آن مانند دیگر پیامرسانهای داخلی مطابق یکسوم قیمت اینترنت بینالملل محاسبه میشود.
همه بخشهای وزارت ارتباطات در حال برنامهریزی برای چگونگی ارائه بستههای اینترنت رایگان بر روی سیمکارتهای دانشآموزی هستند تا بهواسطه تعریف بستههای متنوع روی سیمکارتهای مخصوص دانشآموزان، دسترسی به شبکه ملی اطلاعات و سایتهای آموزشی به صورت عادلانه بین دانشآموزان مهیا شود.
با این کار، هر پلتفرم آموزشی مورد تایید وزارت آموزش و پرورش که مدارس برای آموزش مجازی از آن استفاده کنند از طریق بستههای تعریف شده روی سیمکارتهای دانشآموزی رایگان خواهد بود.
در همین رابطه نیلوفر شرفی مسئول شبکه شاد در خصوص شبکه آموزشی دانش آموز (شاد)، اظهار کرد: «شبکه شاد» به عنوان پلتفرم رسمی آموزش مجازی وزارت آموزش و پرورش، که فعالیت خود را از سال گذشته آغاز کرده است، همچنان به فعالیت خود در تابستان سال جاری، ادامه میدهد.
وی افزود: با راهاندازی شبکه شاد در دوره کرونا، توانستیم روزهای «آموزش مجازی» را با وجود دشواریهای خاص این شرایط پشت سر بگذاریم.
شرفی تصریح کرد: این شبکه، الگویی از محیط صیانت شده در فضای مجازی است که توانست «نظام تعلیم و تربیت کشور» را در مواجهه با بحران تعطیلی آموزش حضوری، ایمن کند بنابراین آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت شاد توانست یک سال تحصیلی را با آموزش مجازی پشت سر بگذارد.
وی ادامه داد: در امتداد سال تحصیلی جاری، برای «فعالیتهای تابستانی» برنامهریزیهایی انجام دادهایم که به زودی در شبکه شاد اجرایی میشوند. نمونه این فعالیتها، سرویس «تدریس برتر» است که برای جبران کاستیهای احتمالی آموزش در سال گذشته فعال شده و در صفحه شخصی دانشآموزان بارگذاری شده است.
مسئول شبکه شاد، خاطرنشان کرد: دسترسی به، شبکه شاد، در سال گذشته براساس دستور «رئیس جمهور» رایگان بود و در حال حاضر نیز براساس «مصوبه مجلس شورای اسلامی»، تا پایان سال ۱۴۰۰ این دسترسی، رایگان اعلام شده است، بنابراین در صورتی که خدمت خاصی به صورت غیررایگان به دانشآموزان عرضه شود، این موضوع را شفاف سازی و اطلاع رسانی خواهیم کرد.
شرفی گفت: برنامههایی برای توسعه و بهبود قابلیتهای، شاد، در تابستان و سال تحصیلی آینده در دستور کار داریم تا اگر به هر دلیلی آموزش مجازی ادامه پیدا کرد، شبکه شاد با کیفیت بالایی در اختیار دانشآموزان و فرهنگیان عزیز باشد.