توضیح سازمان اداری و استخدامی کشور بسیار عجیب است چرا که در عین تائید افزایش «فوقالعاده مدیریت»، افزایش حقوق مدیران را تکذیب کرده است.
فرارو- سازمان اداری و استخدامی کشور درباره افزایش امتیازات فوق العاده مدیران توضیحاتی ارائه کرده است. این سازمان افزایش حقوق مدیران را رد کرد.
هیئت دولت در روزهای پایانی خود با اصلاح یک مصوبه دولت نهم، شرایط را برای افزایش حقوق جدید مدیران فراهم کرد.
هیئت وزیران در جلسه ۹/۴/۱۴۰۰ به پیشنهاد شماره ۱۷۴۲۴ مورخ ۵/۴/۱۴۰۰ سازمان اداری و استخدامی کشور و تأیید شورای حقوق و دستمزد و به استناد ماده (۶۷) قانون مدیریت خدمات کشوری ـ مصوب ۱۳۸۶ ـ تصویب کرد:
۱- امتیاز فوقالعاده مدیریت هر یک از عناوین مدیریت و سرپرستی موضوع تبصره (۲) ماده (۶۵) قانون مدیریت خدمات کشوری ـ مصوب ۱۳۸۶ ـ متناسب با پیچیدگی وظایف و مسئولیتها، حیطه سرپرستی و نظارت و حساسیتهای شغلی و سایر عوامل مربوط به موضوع جدول شماره (۲) بند (۲) بخشنامه شماره ۱۴۵۹۳/۲۰۰ مورخ ۲۱/۲/۱۳۸۸ معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور (سابق) به شرح جدول اصلاح میشود.
جدول مصوب امتیازات فوقالعاده ویژه در زمان دولت نهم (حدود ۱۲ سال قبل) به شرح زیر بوده است که در چند روز گذشته با مصوبه دولت دوازدهم تغییر کرد. بر این اساس، امتیازات مذکور دو برابر شده است.
سازمان اداری و استخدامی در واکنش به این خبر امروز اعلام کرد، پس از صدور رأی شماره ۱۹۶۰ مورخ ۱۹/۱۲/۱۳۹۹ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری، فوقالعادۀ مدیریت در محاسبۀ سقف حق شاغل ملاک قرار نخواهد گرفت که این موضوع باعث کاهش حقوق مشاغل مدیریت حرفهای مانند رؤسای ادارات، معاونان و مدیران ادارات کل شد که به منظور جبران بخشی از این کاهش و با استفاده از ظرفیتهای قانون مدیریت خدمات کشوری به منظور اصلاح امتیازات جدول فوقالعاده مدیریت طی تصویبنامه شماره ۳۹۸۳۲/ت ۵۸۹۲۸ هـ مورخ ۱۳/۰۴/۱۴۰۰ اقدام شد ضمناً، درج تاریخ اجرای تصویبنامه به ۱۹/۱۲/۱۳۹۹ نیز برای جبران کاهش ایجادشده از زمان صدور رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری است.
براساس بخشنامه شماره ۶۹۶۴۸۸ مورخ ۳۰/۱۱/۱۳۹۸ سازمان برنامه و بودجۀ کشور، امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری از جمله امتیازات جدول فوقالعاده مدیریت، ۵۰% افزایش یافت؛ بنابراین جدول امتیازات فوقالعاده مذکور با اعمال افزایش ۵۰ درصدی نسبت به جدول مصوب سال ۱۳۸۸ در احکام اعمال میشد. از این رو، بیان «دوبرابرشدن فوقالعاده مدیریت» نادرست و ناشی از اشرافنداشتن به جزئیات مقررات استخدامی است.
لذا، اعلام میداریم با ابلاغ تصویبنامۀ یادشده، هیچگونه افزایشی در حقوق و مزایای مدیران میانی و عملیاتی صورت نگرفته و صرفاً درخصوص آثار و پیامدهای ناشی از صدور رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری اقدام شده است.
این توضیح سازمان اداری و استخدامی کشور بسیار عجیب است، چرا که در عین تائید افزایش «فوق العاده مدیریت» آن را تکذیب کرده است.