ترنج موبایل
کد خبر: ۵۳۸۰۰۳

(تصاویر) اندوه آنجلینا جولی در میان خانواده‌های آواره یمنی

(تصاویر) اندوه آنجلینا جولی در میان خانواده‌های آواره یمنی

آنجلینا جولی مدت‌هاست که مدافع مردم یمن بوده است و بحران انسانی جاری این کشور را به ویرانی‌های کنونی در اوکراین تشبیه می‌کند.

تبلیغات
تبلیغات

بازیگر برنده جایزه اسکار از خانواده‌های یمنی از جمله خانواده‌های آواره و پناهندگان دیدن کرد تا مستقیماً از آن‌ها بشنود که چگونه درگیری زندگی آن‌ها را از هم پاشیده است.

به گزارش فرارو، آنجلینا جولی، ۴۶ ساله به دیدار پناهجویان در شهر ساحلی عدن در جنوب این شهر رفت.

برنده جایزه اسکار در پستی در صفحه اینستاگرام خود که ۱۲.۴ میلیون دنبال کننده دارد، گفت: من برای ملاقات با خانواده‌های آواره و نشان دادن حمایت خود از مردم یمن به عدن رفتم.

او امیدوار است که دیدارش به عواقب فاجعه بار درگیری هفت ساله بر مردم یمن جلب شود.

آژانس پناهندگان سازمان ملل گفت امیدوار است که سفر جولی توجه را به نیاز‌های بشردوستانه فزاینده در یمن، فقیرترین کشور جهان عرب، قبل از کنفرانس سالانه خود در ۱۶ مارس جلب کند.

جولی، مدت‌هاست که مدافع مردم یمن بوده است و بحران انسانی جاری این کشور را به ویرانی‌های کنونی در اوکراین تشبیه می‌کند.

تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲۴ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات