December 28 2024 - شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
این طرز تهیه نان شوتی گرجستانی است، یک غذای سنتی که به چابکی قابل توجهی نیاز دارد. شاطر ابتدا ابتدا خمیر را به شکل قایق کشیده درآورده و سپس داخل فر استوانهای مخصوص میچسباند. این مرحله به چابکی قابل توجهی نیاز دارد نانوا باید وارد فر شود و خود را وارونه آویزان کرده تا به پایینترین موقعیت برسد. پس از حدود ۲۵ دقیقه نان آماده است. نان شوتی ترد است.