تصاویر؛ شرکت مجروحان انفجار پیجرها در انتخابات لبنان

مجروحان انفجار پیجرها در لبنان، در مرحله چهارم انتخابات شهرداریها در جنوب لبنان شرکت کردند.
آسیبدیدگان در ماجرای انفجار پیجرها در لبنان، با شرکت در مرحله چهارم انتخابات شهرداریها در جنوب لبنان، رأی خود را به صندوق انداختند.
شماری از آسیبدیدگان در ماجرای انفجار پیجرها در لبنان، با شرکت در مرحله چهارم انتخابات شهرداریها در جنوب لبنان، رأی خود را به صندوق انداختند.
به گزارش النهار، چهارمین و آخرین مرحله انتخابات شهرداریها در لبنان، امروز شنبه در دو استان جنوبی این کشور آغاز شد.
در آغاز فرآیند رأیگیری، جوزف عون رئیس جمهور لبنان با حضور در مرکز مدیریت انتخابات در شهر صیدا از روند برگزاری دیدن کرد.
در روزهای ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر و صدها واکیتاکی که برای استفاده اعضای حزبالله لبنان و نیروهای امدادرسان در نظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه منفجر شد. این انفجارها ۳۷ کشته و بیش از ۳۰۰۰ زخمی برجا گذاشت.