ادعای رئیس سیا: بیشتر اورانیوم ایران زیر آوارهاست!

رئیس سیا مدعی شد برآوردها حکایت از آن دارد بیشتر اورانیوم غنی شده ایران زیر آوارها قرار دارد.
فرارو- جان رتکلیف، مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا موسوم به سیآیای (سیا) در سخنانی مدعی شد برآوردها حاکی از آن است که بیشتر اورانیوم غنی شده ایران زیر آوارهای تأسیسات اصفهان و فردو قرار دارد.
به گزارش فرارو به نقل از العربیه، یک منبع آمریکایی اعلام کرد جان رتکلیف، رئیس سازمان سیا در توضیح عملیات اخیر آمریکا در حمله به تأسیسات هستهای ایران خطاب به اعضای مردد کنگره در این مسأله مدعی شد: حملات آمریکا تنها تأسیسات تبدیل فلزات ایران را تخریب کرد.
العربیه در ادامه به نقل ازاین منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود اعلام کرد رتکلیف در این جلسه محرمانه با قانونگذاران آمریکایی، اهمیت حملاتی که به تأسیسات تبدیل فلزات ایران وارد شده را شرح داد.
او در این جلسه محرمانه خطاب به اعضای کنگره آمریکا گفت: برآوردها نشان از آن دارد بیشتر اورانیوم غنی شده ایران همچنان زیر آوارها در اصفهان و فردو است.
جان رتکلیف همچنین در ادامه مدعی شد: حتی در صورتی که آن اورانیوم سالم باقی مانده باشد، نبود تأسیسات تبدیل فلزات، تهران را از قدرت ساخت بمب هستهای محروم خواهد کرد.
اظهارات رتکلیف در حالی بیان شده که پیش از این شبکه سیانان و روزنامه نیویورکتایمز گزارشی از «آژانس اطلاعات دفاعی» آمریکا (وابسته به پنتگون) را فاش کردند که میگفت در بمباران آمریکا اجزای اصلی برنامه هستهای ایران نابود نشدهاند و این حملات تنها پیشرفت ایران را برای چند ماه به عقب انداختهاند، نه چند سال.