عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هفتم مطرح کرد؛
اعتراف به قدرت ایران؛ وقتی غرب، اسرائیل را در آستانه سقوط دید!

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هفتم گفت: «وقتی اسرائیل ، آمریکا و غرب توانمندیهای نظامی، موشکی، پهپادی و مدیریت میدان توسط جمهوری اسلامی را عمیقاً درک کردند و به چشم خود دیدند که جمهوری اسلامی ایران چگونه اسرائیل را تا لبه پرتگاه و سقوط پیش برد.»
علی احمدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هفتم، به تحلیل شرایط منجر به جنگ ۱۲ روزه، آتشبس و رفتار دیپلماتیک ایران پرداخت و گفت: بدون شک اسرائیلیها آغازگر تجاوز و حمله به ایران بودند. نباید فراموش کرد که صهیونیستها و آمریکاییها و تروئیکای اروپایی در بهمن ۱۴۰۳ در اتاق فکر مشترکی بحثها و هماهنگیهای مختلف و چندبارهای درباره مسئله هستهای ایران با یکدیگر داشتند به بیان روشنتر از دید بنده اسرائیل به عنوان عامل تهدید نظامی، کشورهای اروپایی به عنوان عامل تهدید برای فعال کردن مکانیزم ماشه و آمریکا هم به عنوان مسوول مذاکره کار را بین خود تقسیم کردند.
به گزارش ایسنا، نماینده مردم ممسنی در مجلس هفتم ادامه داد: وظیفه اولیه این اتاق فکر مشترک بعد از هر دور مذاکره با ایران انجام جمعبندیهای جدید بود که در نهایت منجر به تجاوز اسرئیل در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ به خاک جمهوری اسلامی ایران بود که البته باید توسط شورای امنیت سازمان ملل کشور متجاوز به سرعت شناسایی و معرفی میشد و جنگ فورا متوقف میشد که البته این اقدام نه توسط شورای امنیت و نه مجمع عمومی سازمان ملل انجام نشد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هفتم گفت: به دنبال این سکوت یا در حقیقت چراغ سبز سازمان ملل و شورای امنیت، حقوق بشر در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به صورت گسترده توسط اسرائیل، آمریکا و متحدان غربیش بارها و بارها نقض شد.
احمدی با استناد به مفاد اساسنامه سازمان بین المللی انرژی اتمی متذکر شد: حمله به تاسیسات هستهای کشورها به ویژه کشورهای عضو ان تی پی ممنوع است و بر خلاف کلیه حقوق بین الملل است، اما این اتفاق به دست آمریکاییها آن هم در میانه مذاکرات رقم خورد. گروسی و رییس سازمان انرژی اتمی هم به عنوان تامین کننده بهانه حمله به تاسیسات هستهای ایران و مسبب و بانی این حملات کمترین واکنشی نسبت به نقض شدن حقوق یکی از اعضای از خود نشان ندادند.
نماینده مردم ممسنی در مجلس هفتم نتیجه جنگ ۱۲ روزه را با وجود پیش بینیهای همه جانبه اتاق فکر مذکور به ضرر اسرائیل دانست و آمریکا را ناچار به اعلام آتش بس و گفت: جنگی که توسط اسرائیل و آمریکا و با پشتیبانی اطلاعاتی و تسلیحاتی اروپاییها، ناتو و سنتکام گُر گرفت و شعلهور شد موجب برتری اسرائیل و غرب در برابر ایران نشد و استراتژیستهای غربی و اسرائیلی وقتی دیدند در جنگ مغلوبه شدهاند و ایران یکی پس از دیگری در حال ویران کردن زیرساختهای اطلاعاتی، امنیتی و نظامی صهیونیستها است، آمریکا را جلو انداختند و به این ترتیب ترامپ اعلام آتش بس کرد، اما ایران تا آخرین دقایقی که قرار بر شروع آتش بس بود، زیرساختهای اسرائیل را با قویترین موشک و بمبهای خود نابود کرد و بدین ترتیب نشان داد پایان دهنده جنگ ایران است، نه آمریکا و حامیان غربی اسرائیل.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هفتم گفت: به بیان روشنتر آمریکا در مرحلهای از نبرد وارد شد که علائم شکست اسرائیل نمایان شد و خودشان متوجه شدند اهداف ترسیم شده در اتاق فکر آن طور که میخواستند پیاده نشده و اگر جنگ چند روز دیگر ادامه یابد شکست اسرائیل حتمی میشد. محاسبات اتفاق فکر درست از آب در نیامد.
احمدی با تبیین توانمندیهای نظامی، لجستیکی و آفندی ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تصریح کرد: وقتی اسرائیل و آمریکا و غرب توانمندیهای نظامی، موشکی، پهپادی و مدیریت میدان توسط جمهوری اسلامی را عمیقا درک کردند و به چشم خود دیدند که جمهوری اسلامی ایران چگونه اسرائیل را تا لبه پرتگاه و سقوط پیش برد، اعلام آتش بس کردند و مقالهنویس فارن پالیسی چقدر زیبا به تشریح ۱۳ دلیل شکست اسرائیل پرداخت.
وی تاکید کرد: اگر چه جنگ بر ایران تحمیل شد، اما توقف جنگ یا همان آتش بس از سوی جمهوری اسلامی به اسرائیل و آمریکا تحمیل شد. البته بنده اسم کاری که ترامپ کرد را آتش بس نمیگذارم، بلکه توقف جنگ میگذارم؛ چرا که اسرائیل و متحدان غربیش جنگی را علیه ایران شروع کردند، اما نتوانستند آنطور که پیش بینی کرده بودند، پیش ببرند.
نماینده مردم ممسنی در مجلس هفتم پذیرش آتش بس توسط فرماندهان ایران را مشروط دانست و گفت: فرماندهان ایران شرط گذاشتند که در صورتی آتش بس را قبول میکنند که ایران باید آخرین حملات را انجام دهد که دیدیم تا قبل از ساعت ۷ صبح ۴ تیر ۱۴۰۴ ایران حملات گستردهای را به مجموعهای از زیرساختهای اسرائیل انجام داد و بعد آتش بس را پذیرفت. پس ملاحظه میشود که ایران دست برتر را در آتش بس داشت و پایان جنگ را به اسرائیل و آمریکا و متحدان اروپایی آنان تحمیل کرد.
احمدی در پایان یادآورشد: در یک کلام، هر چند که شروع جنگ بر ایران تحمیل شد، اما توقف جنگ، تحمیلی بود از سوی ایران بر آمریکا، اسرائیل و کشورهای غربی. این مهم در پیام فرمانده کل قوا نیز قدرتمندانه و عزتمندانه مورد تاکید قرار گرفت.