ترنج موبایل
کد خبر: ۸۹۰۴۱۲

ترامپ بودجه برنامه‌های بهداشتی را مسدود کرد

ترامپ بودجه برنامه‌های بهداشتی را مسدود کرد

یک رسانه آمریکایی از مسدود شدن بودجه مجموعه‌ای از برنامه‌های بهداشتی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از سوی دولت ترامپ خبر داد.

تبلیغات
تبلیغات

بنابر اعلام یک رسانه آمریکایی به نقل از منابعی ناشناس، دولت ترامپ بودجه مجموعه‌ای از برنامه‌های بهداشتی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها را مسدود کرد. 

به گزارش تسنیم به نقل از وال استریت ژورنال، براین اساس، این شامل مسدود شدن بودجه برنامه‌های جلوگیری از خشونت جوانان، تحقیقات در زمینه جلوگیری از جراحات با سلاح گرم و مرگ و میر و تلاش‌های مرتبط با بیماری دیابت و بیماری‌های مزمن کلیه و استفاده از تنباکو است. 

این رسانه به نقل از یک منبع آگاه اظهار کرد رقم دقیق بودجه مسدود شده مشخص نیست اما ممکن است تا ۲۰۰ میلیون دلار باشد. 

این در حالی است که کاخ سفید پیشتر گفته بود که قصد دارد بودجه بهداشتی آمریکا در سال آینده را بیش از ۲۵ درصد کاهش دهد، در حالی که موسسه ملی سلامت و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها با میلیاردها دلار کاهش بودجه روبرو می‌شوند. 

اوایل هفته جاری سوزان مونارز مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها کاهش تعداد کارکنان این مرکز را در راستای اقدام کاخ سفید برای کاهش بودجه این نهاد تا حدود ۳/۶ میلیارد دلار و رسیدن بودجه به رقم ۴ میلیارد دلاری تایید کرد. 

این کاهش بودجه، در راستای طرح کاهش تعداد کارکنان اجراشده توسط رابرت کندی وزیر بهداشت آمریکا است که طی آن ۲۴۰۰ موقعیت شغلی در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها حذف شده است، در حالی که حدود ۷۰۰ تن از این افراد بار دیگر به پست خود بازگشته‌اند. 

دونالد ترامپ از زمان راه‌یابی به کاخ سفید، بودجه بسیاری از برنامه‌ها را با هدف کاهش هزینه‌های دولت کاهش داده و یا قطع کرده است. اخراج شمار زیادی از کارکنان دولت نیز بخشی از این برنامه است.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات