ترنج موبایل
کد خبر: ۸۹۲۸۵۰

استقلال مهاجم پرسپولیسی را به خوزستانی‌ها قرض می‌دهد!

استقلال مهاجم پرسپولیسی را به خوزستانی‌ها قرض می‌دهد!

استقلال ممکن است مجبور شود مهاجم یاغی خود را به همنام اهوازی خود قرض بدهد.

تبلیغات
تبلیغات

پس از جذب عیسی آل‌کثیر توسط باشگاه استقلال، به نظر می‌رسد این باشگاه برای خالی کردن جای او در لیست بازیکنان، تصمیم به انتقال قرضی او گرفته است.

باشگاه استقلال بعد از عقد قرارداد با عیسی آل‌کثیر حالا مجبور است که با این بازیکن به‌نوعی کنار بیاید و او را به تیمی قرض بدهد تا جای خالی برای بازیکن جدید برای فهرستش باز شود.

مسئولان استقلال ظاهراً صحبت‌های ابتدایی برای انتقال قرضی آل‌کثیر به استقلال خوزستان را با مدیران این باشگاه انجام داده‌اند. یکی از مدیران استقلال خوزستان به فارس گفت: صحبت‌های اولیه انجام شده اما هنوز هیچ‌چیز قطعی نیست. از سویی دیگر یکی از مسئولان دیگر باشگاه می‌گوید که استقلال خوزستان بودجه‌ای در اندازه خرید یا جذب آل‌کثیر ندارد زیرا مسائل مالی در این باشگاه حساسیت زیادی دارد و این باشگاه از نظر مالی هم در تنگنا قرار دارد. 

وی در مورد اینکه شاید استقلال دستمزد آل‌کثیر را بدهد تا او به‌صورت قرضی به استقلال خوزستان بیاید، گفت: استقلال هنوز مجوز لازم برای استفاده از نام باشگاه را به ما نداده آیا به ما بازیکن قرض می‌دهد!

 با همه این اوصاف در نقل‌وانتقالات فوتبال ایران هیچ‌چیز غیرممکن نیست؛ چه کسی فکر می‌کرد گلزن شهرآورد که تور دروازه استقلال را پاره کرد، زمانی آبی‌پوش شود؟

 

تبلیغات
منبع : فارس
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات