دسر پنیر و توت فرنگی؛ یک طعم جذاب و به یاد ماندنی

دسر پنیر و توت فرنگی نوعی دسر ترکیبی خوشمزه است که از لایههای پنیر و میوه و ژله تهیه میشود.
فراروـ دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. دسر توت فرنگی یکی از انواع جذاب و خوشمزه دسرهای میوهای است که به دلیل داشتن میوه توت فرنگی در ترکیباتش بسیار خوشبو و خوش طعم است.
به گزارش فرارو؛ دسر پنیر و توت فرنگی نوعی دسر ترکیبی پنیر و ژلهای است که به دلیل داشتن توت فرنگی در ترکیباتش بسیار خوشرنگ و خوشمزه است و میتواند برای پذیرایی در مهمانیها یک انتخاب آسان و عالی باشد. اگر دوست دارید این دسر شیک و بسیار خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر پنیر و توت فرنگی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر پنیر و توت فرنگی
- ژله توت فرنگی: 2 بسته
- خامه صبحانه: 200 گرم
- پنیر ویلی یا ماسکارپونه: 200 گرم
- مینی بیسکوییت پتیپور: 1 بسته
- شکر: نصف لیوان
- توت فرنگی: 1 لیوان
طرز تهیه دسر پنیر و توت فرنگی
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پودر ژله را همراه با 2 لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری درحال جوش بگذارید تا به روش بن ماری کاملا شفاف شود.
حالا 1 لیوان از ژله حل شده را کنار بگذارید و باقی مانده را داخل پارچ غذاساز بریزید و پنیر خامهای، خامه صبحانه، شکر و توت فرنگی را اضافه کنید و یک دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
حالا مینی بیسکوییت پتیپور را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و مواد را داخل ظرف سرو مورد نظر بریزید. چند عدد توت فرنگی را برش بزنید و روی دسر بچینید و یک لیوان ژله باقی مانده را به آرامی روی دسر بریزید و ظرف دسر را به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد. در این مرحله دسر پنیر و توت فرنگی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
ـ این دسر را میتوانید به جای توت فرنگی با موز درست کنید. مراحل تهیه دسر تفاوتی ندارد فقط به جای پودر ژله توت فرنگی از پودر ژله موز و به جای توت فرنگی از موز استفاده کنید.
ـ توت فرنگی ازجمله میوههای خوشمزه و پرخاصیت است که بیش از 6000 نوع از آن به رنگهای قرمز، سفید و زرد در طبیعت موجود است. توت فرنگی سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است که در درمان بیماری التهابی موثر است؛ همچنین برای سلامت قلب و عروق، پیشگیری از سکته، کاهش فشار خون، حفظ سلامت مفاصل و استحکام استخوانها، کمک به کاهش وزن، درمان زودتر زخمها، درمان یبوست و... مفید است. مصرف توت فرنگی در سلامت پوست و حفظ زیبایی و طراوت آن نیز تاثیرات مفیدی دارد.
توت فرنگی در ایران به دو روش گلخانهای و مزرعهای تولید میشود. معمولا توت فرنگیهای گلخانهای درشتتر هستند و احتمال اینکه برای درشت شدن آنها از ترکیبات خاص شیمیایی استفاده شده باشد، زیاد است؛ بنابراین بهتر است از توت فرنگیهای ریز مزرعهای که طعم و مزه طبیعی هم دارند، استفاده کنید. هنگام خرید توت فرنگی توجه داشته باشید که توت فرنگیهای سفت، قرمز تیره و براق را که کلاهک سبزشان کنده نشده باشد، انتخاب کنید. برای شستوی توت فرنگی به روشی کاملا سالم و بهداشتی بهتر است آنها را داخل یک کاسه گود بریزید و کاسه را پر از آب سرد کنید و صبر کنید سه دقیقه بماند؛ سپس توت فرنگیها را آبکش کنید. این کار را حداقل دوبار تکرار کنید تا تمام شن ریزههای توت فرنگی از بین برود.
ـ پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر خامهای مخصوص است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن استفاده میشود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاههای مواد غذایی در دسترس نیست، میتوانید به جای آن از پنیرهای خامهای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کمتری داشته باشند. پنیر لبنه هم برای تهیه این دسر مناسب است، چون نمک و چربی کمتری دارد.