ترنج موبایل
کد خبر: ۹۰۵۷۸۸

فولاد ۱ - ۰ خیبر؛ برد ارزشمند شاگردان گل‌محمدی با تک گل بلانکو

فولاد ۱ - ۰ خیبر؛ برد ارزشمند شاگردان گل‌محمدی با تک گل بلانکو

آخرین بازی روز نخست از هفته چهارم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با برتری خانگی فولاد خوزستان مقابل خیبر خرم‌آباد همراه شد.

تبلیغات
تبلیغات

روز نخست از هفته چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با برد خانگی فولاد خوزستان به پایان رسید.

در آخرین بازی امروز (جمعه) لیگ برتر تیم فولاد خوزستان در ورزشگاه شهدای فولاد برابر خیبر خرم‌آباد قرار گرفت و میهمانش را یک بر صفر شکست داد و به اولین پیروزی‌اش در فصل جاری دست یافت.

تنها گل این مسابقه را که از ساعت 20:30 امروز در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز برگزار شد، گوستاوو بلانکو در دقیقه 65 به ثمر رساند.

قضاوت این بازی بر عهده سیدوحید کاظمی بود که به ساسان انصاری و محمدرضا کشاورزی از فولاد و علی شجاعی، صادق آلبوصبیح و محمد آقاجانپور از خیبر خرم‌آباد کارت زرد نشان داد.

فولاد با این برد چهار امتیازی شد و در رده یازدهم جدول لیگ برتر رده‌بندی ایستاد. خیبر نیز که در پایان هفته سوم صدرنشین بود، با توجه به برد امروز گل‌گهر سیرجان، به دلیل تفاضل گل کمتر از این تیم به رده دوم جدول سقوط کرد.

 

تبلیغات
منبع : تسنیم
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات