ترنج موبایل
کد خبر: ۹۰۶۵۸۸

صحبت‌های آتشین محرم نویدکیا علیه مدیریت سپاهان

صحبت‌های آتشین محرم نویدکیا علیه مدیریت سپاهان

دو سرمربی تیم‌های سپاهان و تراکتور در خصوص عملکرد شاگردان‌شان در هفته چهارم صحبت کردند.

تبلیغات
تبلیغات

دو تیم سپاهان اصفهان و تراکتور تبریز در هفته چهارم لیگ برتر به مصاف یکدیگر رفتند و در حالی که به نظر می‌رسید، تقابل تیم‌های برتر فصل قبل برنده نداشته باشد، امیرحسین حسین‌زاده با گلزنی در دقیقه «6+90»، پیروزی 2 بر یک تیمش را قطعی کرد تا مدافع عنوان قهرمانی بار دیگر به صدر برسد. 

سپاهان در حالی این شکست را تجربه کرد که اکنون در 6 بازی متوالی هیچ بردی نداشته و عملکرد ضعیف آن‌ها با محرم نویدکیا، در تاریخ این باشگاه بی‌‎‌سابقه بوده است. در پایان این بازی، محرم نویدکیا سرمربی سپاهان اصفهان و همچنین دراگان اسکوچیچ سرمربی تراکتور تبریز هر دو در نشست خبری حضور پیدا کردند تا پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشند.

نویدکیا: به مدیران سپاهان در بردها هیچ نیازی ندارم

محزم نویدکیا سرمربی تیم سپاهان اصفهان در خصوص عملکرد ضعیف شاگردانش و ششمین بازی متوالی بدون پیروزی، گفت: «در مورد این بازی مانند مسابقه مقابل پرسپولیس واقعاً باورم نمی‌شود که دوباره این‌گونه امتیاز از دست دادیم. برای من عجیب است. یک موقع شما بد بازی می‌کنید و شکست می‌خورید و حداقل می‌توانید از نقاط ضعف‌تان صحبت کنید، اما اگر بخواهم منطقی حرف بزنم، نیمه نخست برای ما خوب نبود. در مرکز زمین مشکل داشتیم، بازی‌سازی از عقب به درستی انجام نشد و توپ‌ها بدون هدف به جلو فرستاده می‌شد. همین موضوع باعث شد تا بازی از کنترل ما خارج شود. هرچند که بازی پایاپای بود و موقعیت‌های آن‌چنانی هم وجود نداشت، اما سبک بازی‌مان مناسب نبود».

او با اشاره به فرم تیمش در نیمه دوم توضیح داد: «نیمه دوم اما فوق‌العاده بود. موقعیت‌های زیادی خلق کردیم، تقریباً همه توپ‌های اول و دوم و سوم را گرفتیم. یکی-دو ضدحمله خوردیم که طبیعی است، اما در پوشش‌ها عالی عمل کردیم و فاصله‌ها را خوب رعایت کردیم. نمی‌خواهم اسمش را بدشانسی بگذارم، اما بعضی وقت‌ها انگار هرچه تلاش می‌کنید، نتیجه نمی‌گیرید. امیدوارم در بازی‌های بعد مشکلات‌مان را برطرف کنیم و نتایج بهتری بگیریم».

سرمربی سپاهان در پاسخ به پرسشی درباره تفاوت عملکرد تیم در دو نیمه گفت: «ما از 3 بازی گذشته فقط 2 امتیاز داشتیم. به غیر از نیمه دوم بازی اول، در سایر مسابقات عملکرد بدی نداشتیم، اما از لحاظ روانی تحت فشار بودیم. فکر نمی‌کنم در تاریخ لیگ برتر سپاهان، تیم در چهار بازی ابتدایی این‌قدر کم امتیاز گرفته باشد. حتی در بدترین شرایط هم چنین وضعیتی پیش نیامده بود. به‌همین خاطر نیمه نخست تحت فشار بودیم، اما در نیمه دوم بازیکنانم واقعاً قابل تحسین بودند. سعی کرده‌ام همیشه فشارها را خودم به دوش بکشم، چون این وظیفه سرمربی است. به هیچ عنوان قصد ندارم با بهانه‌جویی کیفیت همکاران یا بازیکنانم را زیر سؤال ببرم».

نویدکیا در واکنش به گفته یک خبرنگار مبنی بر کم‌کاری بازیکنان سپاهان و کیفیت پایین آن‌ها پاسخ داد: «من به همه بازیکنانم اعتقاد دارم. شاید مربی دیگری بود و می‌گفت این تیم را من نبسته‌ام، اما من روز اول مسئولیت را پذیرفتم. 6 بازیکن جذب شده بودند و با یکی-دو نفر دیگر هم توافقاتی صورت گرفته بود. با وجود اینکه خیلی‌ها گفتند این سبک بازیکنان به نوع فوتبالی که می‌خواهم نمی‌خورد، مسئولیت را قبول کردم. چون وظیفه‌ام بود به سپاهان کمک کنم. این را می‌دانستم که این انتخاب‌ها تاوان دارد و هیچ مشکلی با آن ندارم. مطمئن باشید اگر احساس کنم کسی به درد تیم نمی‌خورد، به راحتی کنار گذاشته خواهد شد. من فوتبالیست جسور می‌خواهم؛ کسی که در شرایط سخت بتواند بازی کند. اگر نتوانند، کنار خواهند رفت. اما اینکه در هفته چهارم چنین تصمیمی بگیرم، به نظر من کل باشگاه و تفکراتش را زیر سؤال می‌برد. پس باید تا نیم‌فصل به همه فرصت داد. از آن زمان به بعد اگر کسی نتواند شهامت حضور در ترکیب سپاهان را داشته باشد، خودم شخصاً کنارشان خواهم گذاشت».

سرمربی سپاهان ادامه داد: «هیچ بحثی از کم‌کاری وجود ندارد. تعویض‌ها فقط به خاطر خستگی بود. بازیکنانی مثل آریا شفیع‌دوست و لطفی واقعاً تمام توان‌شان را گذاشته بودند. شفیع‌دوست فقط ۱۸ سال دارد و عضلاتش گرفته بود. باید مراقب آینده‌اش باشیم. چون خودم در دوران بازیگری به‌خاطر اشتباهاتی که در فوتبال ایران وجود داشت، به آرزوهایم نرسیدم، نمی‌خواهم چنین چیزی برای نسل جدید تکرار شود».

نویدکیا درباره عملکرد آلوز هم گفت: «همان‌طور که قبل از بازی هم گفتم، نباید انتظار زیادی از آلوز داشته باشیم. او  باید فرصت کند خودش را با تیم تطبیق دهد. با این حال خیلی خوب بازی کرد و تا دقیقه ۹۰ جنگید. واقعاً حیفم آمد که او را تعویض کنم».

او درباره آینده کاری خود در سپاهان هم توضیح داد: «هیچ بحثی از استعفا وجود ندارد. اگر در دو-سه هفته آینده نتوانم تیم را به شرایط مطلوب برگردانم، باشگاه مختار است تصمیم دیگری بگیرد. نهایتاً تا هفته ششم باید صبر کرد. اگر پس از آن نتایج خوب نباشد، هر دو طرف می‌توانیم تصمیم بهتری برای آینده بگیریم. اگر هم روزی باشگاه تصمیم به قطع همکاری بگیرد، با کمال میل کنار می‌روم. هیچ انتظاری هم ندارم».

محرم نویدکیا در پایان صحبت‌های خودش به تندی از مدیریت باشگاه سپاهان انتقاد کرد و گفت: «من در بازی با پرسپولیس شکست خوردم، امروز هم باختم. اما هیچ‌یک از مدیرعامل یا اعضای هیئت‌مدیره حتی یک‌بار به رختکن نیامدند. وقتی می‌بریم به حضور آن‌ها نیازی نداریم، اما در روزهای سخت باید کنار بازیکنان باشند و یک خسته‌نباشید ساده بگویند. خواهش می‌کنم از امروز به بعد، هیچ‌یک از مدیران باشگاه چه قبل و چه بعد از مسابقه وارد رختکن نشوند».

 

تبلیغات
منبع : فوتبال 360
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات