طرز تهیه سوپ اسفناج؛ سوپ مقوی و خوشمزه برای روزهای پاییز

سوپ اسفناج نوعی سوپ بسیار خوشمزه، خوشرنگ و مقوی است که دستور پخت آسانی دارد.
فراروـ سوپ یکی از محبوبترین پیشغذاهای دنیاست که در بسیاری از رستورانها به صورت پیشغذا و غذای اصلی در انواع و طعمهای گوناگون سرو میشود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و میتواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی بهخصوص وعده شام باشد.
به گزارش فرارو، با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا میتوانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید. سوپ اسفناج نوعی سوپ بسیار مقوی و خوشرنگ است که میتوانید با روشی آسان آن را در منزل تهیه کنید. اگر دوست دارید این سوپ خاص و خوشمزه را برای اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپ اسفناج همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج
- اسفناج: 200 گرم
- جو پرک: یک دوم پیمانه
- پیاز متوسط: 1 عدد
- هویج متوسط: 1 عدد
- عصاره مرغ یا آب مرغ: 2 لیوان
- خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ اسفناج
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا جو پرک را که از قبل خیس دادهاید همراه با پیاز و هویج رنده شده و کمی روغن داخل قابلمه بریزید و آب مرغ را به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جو و سبزیجات کم کم بپزند.
در مرحله بعد اسفناج خرد شده را اضافه کنید و 15 دقیقه زمان بدهید تا اسفناج بپزد و نرم شود.
حالا با گوشتکوب برقی مواد داخل قابلمه را بزنید تا کاملا میکس شود.
در آخر خامه صبحانه را همراه با کمی نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
10 دقیقه بعد سوپ اسفناج خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
ـ همانطور که میدانید اسفناج سبزی بسیار پرخاصیتی است که سرشار از ویتامینها و مواد مغذیای است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوانها مفید است. این سبزی مغذی میتواند بهترین دارو برای درمان یبوست بهویژه در افراد میانسال و کهنسال باشد. در شستن اسفناج باید به این نکات توجه داشته باشید که اسفناج حاوی شنریزه است؛ بنابراین آن را چند دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا شنهای آن تهنشین شود و در آخر بهتدریج از اسفناجهای رویی بردارید و با آب سرد آبکشی کنید تا شنهای تهنشین شده دوباره به اسفناجها نچسبند. هرگز اسفناج را پس از خرد کردن نشویید تا مواد مغذی آن خارج نشود. اسفناج را به مقدار مورد نیاز بپزید و هیچوقت آن را به صورت پخته شده نگهداری نکنید. هنگام خرید اسفناج برگهای لطیف و تازه آن را انتخاب کنید؛ زیرا برگهای درشت و تیرهرنگ برای تهیه این سوپ مناسب نیستند، همچنین اسفناج را باید در اندازههای چهار سانتیمتری خرد کنید. درصورتیکه اسفناج ریزتر خرد شود، له و بد شکل خواهد شد.
ـ اگر آب مرغ ندارید میتوانید به جای آن از یک عدد قرص استاک مرغ که آن را در یک لیوان آب جوش حل کردهاید، استفاده کنید. استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوانها به همراه سبزیجات ساقهای و تعداد محدودی ادویه تهیه میشوند. استاک در انواع سوپها، انواع سسها، خورشتها و البته بسیاری از غذاهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرد و تأثیر بسیاری در طعم و مزه غذاها دارد. میتوانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکتها خریداری کنید. به این نکته توجه داشته باشید که در ترکیبات استاک نمک وجود دارد؛ پس در صورتیکه از آن استفاده میکنید، در آخر غذا را مزه کنید و اگر نیاز بود، نمک اضافه کنید. به جای قرص استاک میتوانید از دو لیوان آب مرغ استفاده کنید.