ترنج موبایل
کد خبر: ۹۱۴۸۸۷

تصاویر؛ رونمایی از مجسمه نبرد رستم و رخش با اژدها در شاهین‌شهر اصفهان

تصاویر؛ رونمایی از مجسمه نبرد رستم و رخش با اژدها در شاهین‌شهر اصفهان

آیین رونمایی از بزرگ‌ترین مجسمه اقتباسی ایران با نام نبرد رستم، رخش و اژدها در شاهین‌شهر اصفهان با حضور مردم جمعی از هنرمندان و مدیران شهری برگزار شد

تبلیغات
تبلیغات

مراسم رونمایی مردمی از مجسمه «نبرد رستم و رخش با اژدها»  در میدان فردوسی شاهین‌شهر اصفهان برگزار شد.

این اثر الهام‌گرفته از شاهنامه فردوسی است و به‌عنوان نمادی از پیروزی خرد، وجدان و نیکی بر نیروهای تاریکی طراحی شده است.

محمدرضا مکارمی، خالق این اثر، گفت این مجسمه با ارتفاع ۱۴ متر و پایه بتنی یک‌متری با نمای سنگ گرانیت ساخته شده و جنس آن از کامپوزیت پیشرفته مقاوم در برابر حوادث طبیعی است. او افزود در این اثر، رستم نماد خرد پاک، رخش نماد وجدان بیدار و اژدها نماد اندیشه‌های شیطانی است.

این هنرمند مجسمه سازی گفت که هر سه چهره رستم، رخش و اژدها جلوه‌هایی از وجود رستم را نشان می‌دهند. او گفت این مجسمه با طراحی ۳۶۰ درجه و گردش پیکره‌ها از هر زاویه قابل دیدن است و با نگاهی ملی و فراملی طی دو سال ساخته و در میدان فردوسی شاهین‌شهر نصب شده است.

 

تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات