ترنج موبایل
کد خبر: ۱۰۸۰۲۳

هشدارمصلحی درباره توطئه دشمن در حوزه‌ها

تبلیغات
تبلیغات
حجت‌الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی گفت: یکی از روش‌های دشمن نفود در حوزه‌های علمیه است که برای دشمن اهمیت بسیار زیادی داشته و گاهی با ده واسطه به هدف خود رسیده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، حجت‌الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی وزیر اطلاعات در نشست روحانیون کاروان‌ها در مدینه منوره با تبریک فرارسیدن سال نو، با اشاره به انتخابات مجلس نهم گفت: شبکه‌های رسانه‌ای مانند بی‌بی‌سی و صدای آمریکا طراحی‌های سنگینی برای این انتخابات داشتند و شبکه‌های ارتباطی بدین منظور طراحی کرده بودند تا در شبکه های مختلف رسانه‌ای و ماهواره‌ای فتنه‌ای سنگین‌تر از فتنه 88 را ایجاد کنند.

وزیراطلاعات خاطرنشان کرد: این طرح رسانه‌های معاند با مصاحبه زنده کلینتون در بی‌بی‌سی استارت خورد ولی خوشبحتانه با درایت و هوشیاری دستگاه‌های امنیتی کشور در همان آغاز امر شناسایی و مورد رصد کامل قرار گرفت.

وی افزود: مقامات کشورهای آمریکا و انگلیس در جلسات خود بارها اعلام کرده بودند که کار نظام در انتخابات مجلس تمام است ولی مثل 30 سال گذشته همه نقشه‌های آنان برآب شد.

مصلحی با بیان اینکه انتخابات مجلس شورای اسلامی به سبب رقابت‌های قبیله‌ای و قومی دارای تنش‌های مختلف و حوادث تلخی در دوره‌های قبلی بود، گفت: خوشبختانه با وجود همه طراحی‌های دشمن و تبلیغات رسانه‌ای آنان، انتخابات دور نهم مجلس شورای اسلامی با مشارکت بسیار بالا از آرام‌ترین و بدون تنش‌ترین انتخابات مجلس در کشورمان بود و دشمن به‌خوبی این موفقیت بزرگ امنیتی را درک کرده و پیام بزرگ آن را هم دریافت کرده است.

وی به روش‌های دشمنان برای برهم زدن امنیت کشور اشاره کرد و ادامه داد: سرویس‌های اطلاعاتی دشمن با همکاری رسانه‌های خود حتی پشتیبانی سرویس اطلاعاتی فرانسه و انگلیس حلقه‌های مختلفی در داخل و خارج از کشور ایجاد کرده بودند که دستگاه‌های اطلاعاتی کشور پیش از انتخابات به طور کامل به این حلقه‌ها اشراف یافته و توانستند مانع اقدامات آنان شوند.

وزیراطلاعات افزود: هم‌اینک گروه های مختلف اپوزوسیون خارج از کشور بخاطر درز محرمانه ترین مذاکرات و تصمیمات خود به شدت به‌یکدیگر شک دارند و از همدیگر می‌پرسند مدحی نفوذ کرده به داخل ما چه کسی است که این مسئله یکی از دستاوردهای اشراف اطلاعاتی محسوب می‌شود.

وی در ادامه به سفر اخیر خود به کشور عربستان اشاره کرد و گفت: در این سفر دیداری با ولیعهد عربستان داشتم و پیام صریح و روشن جمهوری اسلامی ایران را در خصوص تحولات منطقه‌ای به وی بیان کردم.

مصلحی افزود: از نکات جالب این دیدار این بود که ولیعهد عربستان صراحتا اعتراف کرد که در ایام جنگ تحمیلی بخاطر عربی بودن صدام حمایت‌های بسیاری از وی داشتیم که بنده نیز پاسخ صریحی به وی دادم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به روش‌های جدید جنگ نرم توسط دشمن پرداخت و گفت: یکی از این روش‌ها نفود به حوزه‌های علمیه است که برای دشمن اهمیت بسیار زیادی دارد و گاهی مشاهده شده است با ده واسطه به هدف خود رسیده‌اند.

وزیر اطلاعات گفت: توجه ویژه به موضوع شیعه‌شناسی از دیگر برنامه‌های دشمنان است و هم‌اینک موساد موسسات مختلف تخصصی در خصوص شیعه‌شناسی ایجاد کرده است تا بتواند با شناخت دقیق از شیعه به آن ضربه بزند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصلحی به مراکز دینی و حوزوی کشور توصیه کرد در ارتباط با افراد مختلف و ارائه اطلاعات به آنان نهایت دقت را داشته باشند.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات