ترنج موبایل
کد خبر: ۱۱۴۱۴۴

(تصاویر) قالیباف در لباس کارگران شهرداری

(تصاویر) قالیباف در لباس کارگران شهرداری
تبلیغات
تبلیغات
فرارو- محمد باقر قالیباف شهردار تهران امروز در مراسم بازدید خبرنگاران از تونل نیایش حضور یافت و پس از آن در نشست خبری با حضور خبرنگاران حضور یافت.

محمد باقر قالیباف بعد از بازدید خبرنگاران از تونل نیایش در نشست خبری گفت: «پروژه صدر_ نیایش توسط مهندسین داخلی ساخته شده است».

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه قنات‌های موجود در مسیر شناسایی شده است تا مشکلاتی که در تونل توحید رخ داد در اینجا ایجاد نشود، گفت: «تمام ابعاد فنی در نظر گرفته شده و مسیر عبور آب‌ها مشخص است».

شهردار تهران ادامه داد: «اگر قنات باشد که خوب است چرا که قنات را تغییر مسیر می‌دهیم ولی پیش بینی آب‌های زیر زمینی انجام شده است».

محمد باقر قالیباف در این مراسم به صورت نمادین لباس کارگران شهرداری که در پروزه های عمرانی مشغول به کار هستند را به تن کرده بود.






تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۴ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات