ترنج موبایل
کد خبر: ۱۱۵۴۳۶

فروش۱.۴ میلیاردی تلفن همراه در سال گذشته+ جدول

فروش1.4 میلیاردی تلفن همراه در سال گذشته+ جدول
تبلیغات
تبلیغات
بر اساس‌آمارهای تازه، درآمد جهانی حاصل از فروش گوشی تلفن همراه در سال 2011 با 10 درصد افزایش به1.46 میلیارد دلار رسیده است. از مجموع کل گوشی‌های به فروش رفته در جهان 27 درصد را گوشی‌های هوشمند تشکیل می‌دهند.

در این میان تقاضا برای مدل‌های ارزان قیمت‌تر گوشی‌های هوشمند که مجهز به سیستم‌عامل آندروید هستند بیش از دیگر موارد است.انتظار می‌رود تا سال 2015 بیش از 54 درصد از کل گوشی‌های به فروش رفته در جهان از نوع گوشی‌های هوشمند باشد.بخش عمده رشد بازار گوشی‌های هوشمند مدیون خرید بالای گوشی در آفریقا و منطقه خاورمیانه است.

در این کشورها گوشی‌های هوشمند ساده تر و ارزان قیمت‌تر، طرفداران بیشتری دارد و کاربران به خرید گوشی‌های دو سیم‌کارته و سازگار با فناوری لمسی علاقه بیشتری نشان مي‌دهند.

در مقابل در کشورهای توسعه یافته از گوشی‌های پیشرفته‌تر که با فناوری‌هایی مانند NFC سازگار هستند، بیشتر استقبال می‌شود. البته در آن دسته از کشورهای اروپایی که اقتصادهای متزلزلی دارند مانند اسپانیا، ایتالیا، یونان و پرتغال هم گوشی‌های هوشمند ارزان‌قیمت‌تر، بازار بهتری دارند. در حال حاضر سیستم عامل آندروید 28‌درصد از کل بازار گوشی‌های هوشمند را در اختیار داشته و در رتبه اول است، اما در سال 2015 این سیستم عامل ویندوز فون مایکروسافت است که رتبه اول را از آن خود خواهد کرد.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات