ترنج موبایل
کد خبر: ۱۱۹۸۶۳

گزارش تلویزیون اسرائيل از عواقب حمله به ایران

کانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی در پی حمله اخیر به گردشگران صهیونیست در بلغارستان در گزارشی اعلام کرد: مسئولان ایرانی تاکید کرده اند که در صورت مواجهه با حمله اسرائیل، پاسخ ایران ناگوار و دردناک خواهد بود.

تبلیغات
تبلیغات

کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی در پی حمله اخیر به گردشگران صهیونیست در بلغارستان در گزارشی اعلام کرد: مسئولان ایرانی تاکید کرده اند که در صورت مواجهه با حمله اسرائیل، پاسخ ایران ناگوار و دردناک خواهد بود.

به گزارش فلسطین آنلاین، کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی اخیرا در گزارشی به بازتاب عواقب احتمالی حمله اسرائیل به ایران پرداخته است.

در این گزارش اعلام شد: مسئولان بلندپایه ایرانی تهدید کرده اند که در صورت مواجهه با حمله اسرائیل، پاسخی ناگوار و دردناک به آن خواهند داد و تاکید کرده اند که اسرائیل به خوبی می داند که در صورت وقوع این حمله به چه سرنوشتی دچار می شود.

این روزنامه فلسطینی در ادامه می نویسد: تهدیدات اخیر در حالی مطرح شده که گروهی موسوم به "قاعده الجهاد" مسئولیت حمله به گردشگران صهیونیست در بلغارستان را پذیرفته است، حمله ای که در 7 تن کشته و 33 نفر دیگر زخمی شدند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات