ترنج موبایل
کد خبر: ۱۳۵۵۸۴

گربه‌های شیراز شام ۲۰ میلیونی خوردند!

شب گذشته گربه‌های شهر شیراز با ورود به نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی شیراز موش‌های گران‌قیمت این نمایشگاه که قیمت هر کدام ۵ میلیون تومان بود را به عنوان شام خوردند.

تبلیغات
تبلیغات

شب گذشته گربه‌های شهر شیراز با ورود به نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی شیراز موش‌های گران‌قیمت این نمایشگاه که قیمت هر کدام 5 میلیون تومان بود را به عنوان شام خوردند.

وضعیت ساختمان قدیمی جهاددانشگاهی شیراز و نفوذپذیری پنجره‌های آن موجب شد تا شب گذشته گربه‌های خوش‌‌شانس شیرازی به نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی وارد شوند و موش‌های بسیار گران‌قیمت اسکان یافته در این نمایشگاه را به عنوان شام خود قرار دهند.

بر اساس این گزارش، این موش‌ها c57 نام دارند و تعداد آنها حداقل 4 عدد بوده که هر کدام حدود 5 میلیون تومان قیمت داشتند و از آنها برای آزمایش‌هایی در زمینه سرطان استفاده می‌شده است.

گفتنی است، قرار است امروز رئیس بنیاد نخبگان در سفر خود به شیراز از این نمایشگاه بازدید کند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات