ترنج موبایل
کد خبر: ۱۳۶۶۴۷

اما و اگر در محاسبه بهای گاز

اما و اگر در محاسبه بهای گاز
تبلیغات
تبلیغات
مطلب زیر را یکی از خوانندگان برای فرارو ارسال کرده است


مدیر محترم سایت فرارو
با سلام
اینجانب یکی از خوانندگان پروپاقرص سایت شماهستم و علی رغم ایراداتی که بعضاً در آن مشاهده می کنم باز هم سایت فرارو را یکی از بهترین سایت‌های خبری بی طرف می دانم.

موضوعی که مرا وادار به نوشتن این موضوع نمود، یکی از هزاران مشکلی است که ملت ما این روزها با آن درگیر است ولیکن شاید به صورت اینچنین کسی آن را بررسی نکرده باشد.

موضوع این نامه نحوه محاسبه بهای گاز می باشد.

همانطور که می دانید شرکت گاز برای محاسبه میزان بهای گاز، سال را به دو بازه کم مصرف (فصل‌های گرم) و پر مصرف (فصل‌های سرد) تقسیم می‌نماید. (همچنین اقلیم‌های متفاوت)

نحوه محاسبه بهای گاز با توجه به دوره مصرف و نوع اقلیم متفاوت بوده و در پشت قبض گاز نوع اقلیم و میزان بهای گاز با توجه به میزان مصرف ذکر شده است.

متاسفانه جدول پشت قبض گاز مربوط به فصل‌های سرد بوده که بهای آن پایین تر است و برای فصل‌های گرم که قیمت گاز بیشتر است اطلاعاتی درج نشده است.

ایراد مهم‌تر قبض های گاز این است که برای ماه‌های مابین فصل سرد و گرم به عنوان مثال مهر و آبان یک قبض صادر می گردد و با توجه به اینکه معمولاً در آبان مصرف بیشتراز مهر است ولی در زمان محاسبه میزان مصرف به طور متوسط بین دوماه تقسیم شده و علی رغم گرم بودن مهرماه میزان مصرف آن بیشتر اعلام شده و با فرمول فصول گرم که بسیار بیشتر از فصول سرد است محاسبه می گردد.

برای روشن شدن موضوع به قبض زیر توجه کنید:


مصرف مربوط به اول مهر تا نهم آذر ما می باشد. یعنی هم فصل گرم را شامل می شود و هم فصل سرد را.

اگر به سایت شرکت گاز مرجعه نمایید نحوه محاسبه این قبض به شما به صورت زیر نشان داده خواهد شد:

همانطور که در نحوه محاسبه بهای گاز مشاهده می کنید علی رغم مصرف پایین گاز در مهرماه به سبب گرم بودن هوا در این ماه، 643 متر مکعب از کل 1407 متر مکعب مصرفی (%46) برای این ماه منظور شده و با فرمول مصرف در فصول گرم محاسبه شده و از 85654 تومان کل مبلغ گاز 62740 هزار تومان (73%) مبلغ مربوط به بهای گاز در مهرماه می باشد که در اصل چنین مصرفی در این ماه صورت نگرفته است.

باتوجه به مورد فوق خواهشمند ترتیبی اتخاذ فرمایید که این موضوع اطلاع رسانی شود. و از میلیاردها تومان کم فروشی جلوگیری گردد.

با تشکر
خواننده فرارو

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۳ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات